Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’amo dels locals comprats a les Corts va avisar que desnonaria els negocis
  • CA

La presidenta del grup municipal de Junts, Elsa Artadi, apuja el to contra el govern Colau-Collboni per la polèmica adquisició d’un grup de locals a les Corts amb negocis en marxa i ara en risc de desnonament. Després d’anunciar que portaria el programa ‘Persianes Amunt’ a Antifrau, ha explicat que el consistori li ha facilitat finalment els expedients que demanaven. Ara acusa el tinent d’alcaldia Jaume Collboni d’haver “mentit” en assegurar que la propietat hauria amagat informació al consistori, el que considera encobrir un possible delicte.

“Veient l’expedient i tota la informació que va aportar la propietat a l’inici del procediment podem dir de manera contundent que el senyor Jaume Collboni està mentint a la ciutadania, està intentant tapar un cas que pot ser delictiu“, ha declarat aquest divendres en roda de premsa. En el formulari que havien d’omplir els ofertants d’immobles per participar al concurs municipal, l’amo d’aquest edifici de les Corts va detallar que 13 dels 16 locals tenien activitats actualment però que les faria fora si l’Ajuntament comprava la finca per deixar-la buida. “Quan Jaume Collboni diu que si ara tenen activitat no els compraran, no diu la veritat”, ha asseverat Artadi.

Així, ha exigit al tinent d’alcaldia socialista que es retracti de les acusacions al propietari i ha titllat la política d’adquisició de locals de “nyap” i “mala feina”. “L’acció d’Ada Colau, Jaume Collboni, Jordi Martí Grau, Joan Ramon Riera, de tot el Govern Municipal, és una acció clara i premeditada de ‘mobbing’ immobiliari a més d’una desena d’activitats econòmiques que estaven funcionant, en una zona que no estava degradada, al costat del Mercat de Les Corts”, ha acusat.

També ha pronosticat que després de “l’escàndol mediàtic” s’aturarà la compra d’aquests locals per 3,2 milions d’euros i el titular estudiarà judicialitzar el cas. No obstant, ha assegurat que Junts ha detectat dos possibles casos més en altres zones de la ciutat i els està estudiant: “El problema no son aquests locals, sinó tot el programa en sí”, ha defensat. El pla Persianes Amunt presentat fa un any pel consistori com una “immobiliària pública” pretenia “ressuscitar” 400 baixos comercials buits en 3 anys per tornar-los al mercat a preus més assequibles i així estimular l’economia de proximitat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Colau fa el que vol qmb l'artadi i el iaio maragalk a abril 08, 2022 | 16:16
    Colau fa el que vol qmb l'artadi i el iaio maragalk abril 08, 2022 | 16:16
    Cal portar.ho a fiscalia, prou colaullisme.corrupcio de l'Artadi. Junts, com maragall, els apuntaladors de la Colau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa