Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arrimadas l’emprèn contra Colau: “És la musa dels delinqüents i els okupes”
  • CA

La líder de Cs, Inés Arrimadas, ha dit aquest dimecres que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, és la “musa dels delinqüents i els okupes” i Jaume Collboni el seu ajudant. En una compareixença a la plaça dels Àngels, la dirigent taronja ha assegurat que aquella ubicació, a Ciutat Vella, és la “zona zero de la delinqüència” a la ciutat, fent referència a un apunyalament que es va produir allà fa uns dies. La candidata de Cs a Barcelona, Luz Guilarte, ha manifestat que el seu grup presentarà un pla de seguretat al govern municipal i també a la resta de grups per donar solució a “l’alarmant problema de seguretat” que, segons ella, pateix la ciutat.

Guilarte ha recordat que la seguretat és el principal problema dels ciutadans, una situació que s’ha agreujat per culpa del govern municipal, ha afegit. En aquest sentit, ha demanat voluntat política per acabar amb aquest problema. En els mateixos termes s’ha expressat Arrimadas, que ha agregat que la capital catalana és una ciutat coneguda per la seva inseguretat, on els barcelonins no estan tranquils i que s’ha “degradat molt ràpidament”.

Arrimadas carrega contra el govern municipal

Arrimadas ho ha atribuït a la “fórmula del desastre” que governa la ciutat, amb Colau, PSC i el suport d’ERC. “És la fórmula preferida dels delinqüents i els okupes”, ha manifestat. En tot cas, ha recordat que en vuit mesos es pot posar fi a aquest “malson” i canviar el govern. Ha garantit que tots els vots que vagin a Cs serviran per “perseguir delinqüents i okupes, atraure inversions i turisme i retornar la tranquil·litat als ciutadans”.

Al seu parer, Cs pot ser decisiu en un proper govern municipal. També ha aprofitat per recordar que tot i que Colau “està encantada que es buidi la ciutat d’inversions i turistes i s’ompli d’okupes i delinqüents”, qui porta la regidoria de Seguretat és el PSC.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a setembre 07, 2022 | 18:38
    JordiP setembre 07, 2022 | 18:38
    Pobra muntapollos. Igual se les creu, totes aquestes troles que vomita. Aviat la veurem a l'oficina d'empleo (de fet, de desempleo). Li està bé, per mercenària d'una tasca nauseabunda, per molt ben pagada que hagi estat. A més, se li va pujar la fama al cap i ara està descobrint com de buida era la pseudoideologia que li van inventar.
  2. Icona del comentari de: en fi a setembre 08, 2022 | 08:22
    en fi setembre 08, 2022 | 08:22
    sense defensar la kolau, tu atansadas, ets la musa del franquisme. Et mereixes enfonsar-te en la misèria

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa