Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni rebat Colau i admet que Barcelona ha tingut problemes de neteja
  • CA

El primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha admès aquest dimecres que la ciutat ha tingut un problema amb la neteja. Només dos dies després que l’alcaldessa Ada Colau assegurés en una entrevista a Betevé a la capital catalana està “neta”, el líder del PSC al consistori barceloní ha volgut sortir al pas de les declaracions demanant disculpes i apuntant que l’executiu està treballant per millorar la situació.

No hem de negar que hem tingut un problema amb la neteja“, ha reconegut Collboni, que ha defensat, però, que l’Ajuntament de Barcelona està fent “tots els esforços necessaris” per canviar aquesta situació. De fet, el socialista ha recordat que l’administració ha canviat les empreses concessionàries i que s’estan posant tots els recursos possibles per “accelerar al màxim la transició”. “Espero que en els propers mesos això es vagi percebent d’una forma més clara per part de la ciutadania, i crec que en els casos en què això no s’ha produït hem de demanar disculpes“, ha insistit.

Pel que fa a les mesures concretes que s’estan duent a terme, el primer tinent del consistori barceloní ha assenyalat que els contenidors s’estan canviant, que la maquinària s’està electrificant i que hi haurà prop de 400 operaris més als carrers de la ciutat que “s’hauran de notar” a l’hora de poder mantenir la capital catalana en unes millors condicions de neteja.

Una visió ‘catastrofista’ de la ciutat

En l’entrevista que Colau va protagonitzar aquest dilluns, la batllessa va remarcar que, “a trets generals” la ciutat “està neta” i que així ho demostren les dades, si bé l’ús intens de l’espai públic fa que es puguin trobar algunes imatges puntuals de brutícia. Va posar d’exemple les Rambles, on les papereres es buiden 14 vegades al dia. Colau va aprofitar l’ocasió també per rebutjar les visions catastrofistes sobre neteja i inseguretat i per acusar certs partits de l’oposició de promoure l’antipolítica magnificant situacions que considera puntuals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a setembre 07, 2022 | 17:20
    Ricard setembre 07, 2022 | 17:20
    Gran solidaritat dins l'equip de govern.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa