Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aragonès i Colau es reuniran dijous a la Generalitat
  • CA

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, es reuniran dijous al matí per començar a tractar tots els temes pendents que s’han acumulat en els últims mesos per la pandèmia i la situació d’interinitat del Govern. Colau va reclamar una trobada amb Aragonès just després de la seva investidura i, en una entrevista a la SER Catalunya, li ha agraït la celeritat per trobar un forat a l’agenda: “És un bon senyal”, ha dit Colau. 

Barcelona està treballant al 100%. Tenim molts projectes en marxa i, entre tots, hem de treballar junts per l’estabilitat i la recuperació”, i ha insistit que la Generalitat ha de tornar a exercir les seves competències en àmbits com a habitatge, sanitat, educació i sensellarisme. La trobada institucional es produirà tres dies després de la presa de possessió i després que els consellers prometin el seu càrrec aquest mateix dimecres: “Haig d’agrair la ràpida resposta, és un bon senyal”, ha dit la primera edil.

“Més enllà de les diferències, tenim una responsabilitat institucional i treball per fer junts. Fa massa temps que hem notat un Govern de mínims, hem de deixar enrere l’època de bloqueig“, ha afegit. Sobre els nous consellers del Govern, Colau ha dit que hagués preferit que anessin més d’esquerres: “Jo hauria preferit un Govern més d’esquerres. Ara bé, una vegada tenim Govern, la meva responsabilitat institucional és demanar que comencem a treballar junts“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: amb comu no podem a maig 27, 2021 | 09:04
    amb comu no podem maig 27, 2021 | 09:04
    la frau kolau, li farà perdre un temps molt apreciat al MHP President Pere Aragonès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa