L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha felicitat el nou president de la Generalitat, Pere Aragonès, i li ha demanat reunir-se “el més aviat possible” per reactivar tots els temes pendents entre les dues bandes de la plaça Sant Jaume, que han quedat en suspens mentre el Govern estava en funcions. 

“Espera que la reunió amb Aragonès es produeixi el més aviat possible”, ha dit Colau en declaracions a la premsa. “Hi ha molta feina a fer després de mesos de bloqueig i paràlisi i cal reprendre una agenda que porta massa temps aturada”, ha dit. 

L’alcaldessa, que ha evitat entrar en la polèmica sobre la coalició de govern d’ERC amb JxCat en lloc del Tripartit pel qual apostaven els comuns, s’ha limitat a dir que està “amb ganes de treballar” amb la Generalitat “més enllà de les diferències que puguem tenir”. L’habitatge, les infraestructures, l’educació i la salut mental són algunes de les qüestions que esperar tractar amb el nou president.

Comentaris

  Martí Maig 21, 2021 | 14:56
  la que ella no fa
  Josep Maig 21, 2021 | 15:11
  Què vol aquesta ?
  Català Maig 21, 2021 | 15:27
  I tan que n'hi ha, de feina. I una de les més urgents és clavar-te la puntada de peu a tu, bandarra.
  Amb els comuns no podem Maig 21, 2021 | 17:00
  Feina per fer, això segur, perquè tu frau kolau, algun dia has treballat. I a la reunió hi aniries amb el feixista manuel vals, i el culboni
  JordiG. Maig 21, 2021 | 17:23
  L'Emperadriu del Paral.lel cal que s'arrepengi amb el Valls i el Collboni grans personatges perdedors inútils i vividors.
  Ton Maig 21, 2021 | 19:49
  Per parlar amb aquesta comuna, no cal correr.
  Octubrista Maig 21, 2021 | 20:18
  Són de la mateixa corda, unionistes tots dos, s'entendran
  L'OBSERVADOR ASTORAT Maig 21, 2021 | 20:23
  En Comú-Podem (“sucursal colonial de Podemos”), dintre de les Institucions CAT, són la "Quinta Columna", els "Cavalls de Troia" i les "Guineus al Corral". En resum, la "Tempesta Perfecta" Anti-Independentista. C'est pas vrai "Madame" Colau !!!

Nou comentari