Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’alcaldable Karl Jacobi confon el “Tram” amb “Trump” en una entrevista

L’alcaldable Karl Jacobi va confondre el “Tram” amb “Trump” preguntat pel projecte d’unió del tramvia que l’alcaldessa Ada Colau tornarà a portar a ple. En una entrevista al programa de Ton Clapés ‘Versó Rac1’, el candidat va començar a respondre sobre el Tram amb la frase “el senyor Trump…” fins que l’entrevistador el va aturar. “Em referia al tramvia, senyor Jacobi”, li va dir l’entrevistador. “No conec els detalls sobre això”, va admetre Jacobi.

A la conversa l’empresari alemany, conegut per esbroncar Roger Torrent en un acte al Círculo Ecuestre, va parlar sobre el futur de la ciutat. “Si el poble m’escull com a alcalde veig un futur molt positiu, però si surt escollit qualsevol altre candidat el veig molt negre”, va afirmar. Respecte al top manta, va assenyalar que el lema de la seva campanya és “ordre i justícia“, i que pensa aplicar aquesta idea amb els manters. 

També va detallar el seu projecte pel Zoo de Barcelona, que busca el seu espai a la ciutat. “Si la majoria de la gent el vol mantenir, el mantindrem”, va anunciar. I va afegir: “Sinó, en farem una altra cosa, hi ha diners suficients“.  Preguntat sobre els patinets elèctrics i la conjugació dels diferents mitjans de transport a la ciutat, va recordar el lema de la seva campanya – “ordre i justícia” – i el va situar com una solució.

Finalment, sobre el projecte de la plaça de les Glòries​, va argumentar que és un “desastre” i que li semblava una “broma”. “Podem fer-hi una piscina”, va ironitzar. 

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Guaita a gener 10, 2019 | 12:06
  Guaita gener 10, 2019 | 12:06
  Unes confusions degudes a la "trompa" que porta sempre aquest individu
 2. Icona del comentari de: josep a gener 10, 2019 | 12:47
  josep gener 10, 2019 | 12:47
  cada poble te el seu tonto i barcelona te un tonto de cada poble
 3. Icona del comentari de: Collons a gener 10, 2019 | 17:12
  Collons gener 10, 2019 | 17:12
  Quin australopitecus mes simpàtic.
 4. Icona del comentari de: Yo mismamente a gener 10, 2019 | 18:16
  Yo mismamente gener 10, 2019 | 18:16
  Deu n'hi do, no sé que vamos a hacer con tantos alcaldables. Acabaríamos antes enumerando a las personas que NO son candidatos a la alcaldía..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa