L’Ajuntament mira ara al tall de la Meridiana per “posar-hi fi”

Després de desallotjar l'acampada, Albert Batlle diu que és un "problema d'ordre públic"

El tinent d’alcalde de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha afirmat que el govern municipal vol “posar fi” als talls de trànsit de l’avinguda Meridiana que els veïns repeteixen cada nit en senyal de protesta contra la sentència de l’1O. Arran d’una pregunta a la Comissió municipal de Presidència sobre el desallotjament de l’acampada, Batlle ha dit que “hi ha altres espais de la ciutat que estan encara ocupats”. “Demanem i reclamem que es deslliurin: hi ha un tema crònic que hem d’acabar, que és la Meridiana a Fabra i Puig”, ha afegit el regidor, que diu que ja està en contacte amb els Mossos d’Esquadra perquè hi mediïn.

 “És un problema d’ordre públic, hi ha una manifestació no comunicada que crea molts inconvenients i és voluntat nostra posar-hi fi”, ha detallat Batlle, preguntat pel líder del PP a Barcelona, Josep Bou, sobre aquests talls, que ha assegurat que perjudiquen la mobilitat de veïns i conductors. 

[r:5]

Batlle ha afegit que “s’ha activat la mediació” dels Mossos d’Esquadra i que li consta que la policia catalana ja ha identificat alguns dels manifestants: “Esperem que la situació es pugui reconduir durant els propers dies o hores”, ha agregat. Bou ha insistit que molts veïns i conductors veuen injustos els perjudicis que provoquen aquests talls de trànsit. “És una molèstia que hem d’evitar”, ha coincidit Batlle.

Més informació

Comentaris

    josep 20/11/2019 4:32 pm
    doncs fa dies que no crema res, oi?
    Batlle franquista 20/11/2019 6:25 pm
    Crec que son massa pacifics, fa fred, cal alguna cosa per escalfarse..

Nou comentari