Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ada Colau acusa Antonio Baños de “bullying” per qüestionar-li les crítiques a la monarquia
  • CA

L’alcaldessa i líder dels comuns Ada Colau i l’exdiputat de la CUP i ara tertulià Antonio Baños se les han tingut per Twitter arran de les crítiques d’ella a la Casa Reial. Ell li havia demanat que en comptes de piulades indignades sobre la fuga de Joan Carles I, deixés el partit o forcés la ruptura del govern PSOE-Podemos. I ella ha insinuat que, per dir-li això, li estava fent “bullying”.

Tots dos s’han acusat mútuament de “fer tuits” en comptes de “fer política” i de manca de coherència. I s’han desqualificat mútuament: ell li ha dit que fa “el ridícul” i ella li ha etzibat que en els 19 anys que fa que el coneix no l’ha vist “mai assumir cap responsabilitat”. L’enganxada s’ha viralitzat ràpidament i ha causat molta polèmica a les xarxes socials, amb partidaris d’un i altra.

Baños no li ha respost de forma directa, però s’ha dedicat a comentar la jugada en converses paral·leles amb altres tuitaires i a repiular comentaris de suport. “Crec que no em trauran les multes de la zona blava”, ha dit a un usuari sarcàsticament, donat que no té cotxe. “I tant que assumeixo responsabilitats, sóc autònom!! Ella crec que ha currat a……. espera’t……… a…..”, ha rigut amb un altre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa