Vueling tornarà a vendre vols a ciutats europees a partir de la setmana que ve

Només queden dies perquè l’aeroport del Prat recuperi els viatgers que amb la pandèmia de la Covid-19 ha perdut. L’obertura de fronteres europees incloses a l’espai Schengen prevista per al 21 de juny ha animat les aerolínies a tornar a vendre bitllets d’avió. Una d’elles és Vueling, del grup IAG, que dilluns que ve dia 22 operarà vols amb Milan amb freqüències de dilluns, dijous i dissabte; i amb Amsterdam, que seran els dilluns, divendres i diumenges.

A partir del 26 de juny volarà a Roma els divendres i diumenge, i a Copenhaguen a partir del 27. Paral·lelament, Vueling vendrà vols per anar a Londres i a París els dilluns, dimecres, divendres i diumenge.

La companyia recuperarà “progressivament” la resta de vols internacionals al llarg del juliol. Preveu treballar en 34 rutes internacionals i fins 180 a la resta de l’Estat. Calcula que farà 2.000 vols setmanals.

Nou comentari

Més notícies
Les obres d'ampliació del Prat començaran més enllà del 2022 / ACN

Aena endarrereix l’ampliació del Prat per la crisi

El govern espanyol preveu que s'iniciïn més enllà del 2022, data en la qual estava previst el començament de les obres

Alerten que el Prat pot perdre rutes intercontinentals després de la crisi del coronavirus

El Centre d'Estudis del Transport per a la Mediterrània Occidental adverteix que la terminal satèl·lit continua sent "necessària sí o sí"