Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un bus queda avariat en ple Eixample

Un autobús de TMB que cobreix la línia V13 ha patit una avaria aquest vespre i la conductora s’ha vist obligada a aturar el servei. Eren quarts de nou quan la conductora ha aturat el bus i ha vist que sortia fum del motor del vehicle, de manera que ha decidit aturar-se i avisar per rebre l’assistència pertinent. El bus avariat ha quedat aturat al carrer d’Aribau, a tocar del carrer d’Aragó, és a dir, en ple Eixample.

En aquest cas, l’avaria no ha provocat incidències afegides a la circulació en una zona ja congestionada per les obres de la superilla. Això sí, els passatgers del bus V13 han hagut de baixar i continuar a peu o buscar una altra parada de bus, donat que el vehicle no podia continuar circulant.

A finals de març, un autobús avariat a la plaça de Lesseps col·lapsava la ronda del Mig en sentit Llobregat, un tram on habitualment es genera molt trànsit els dies laborables en hora punta. L’avaria obligava la Guàrdia Urbana a desplegar-se per regular-hi el trànsit, desviant 3 línies de bus (D40, l’H6 i el 24) a causa de la incidència. I per acabar-ho d’adobar, just a l’altura on s’havia avariat el bus, hi ha una escola: en el moment de la incidència era l’hora d’entrada a classe dels alumnes.

Incidències al Metro

Per altra banda, aquest dilluns la línia 1 del metro registrava una incidència que deixava sense servei el tronc central d’aquesta concorreguda línia, entre Universitat i Glòries. Cap a les set del matí, TMB feia l’avís als usuaris d’agafar l’L2 del metro o l’autobús H12 per seguir el seu trajecte. La darrera gran incidència del Metro s’havia produït tot just deu dies abans, quan una avaria va aturar totes les línies durant poc més de deu minuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa