TMB preveu esperes de fins a 68 minuts durant la vaga de metro

La companyia considera que els serveis mínims del 40% seran insuficients per fer front a l'alta demanda de les hores punta

El pròxim divendres hi haurà una nova jornada de vaga dels treballadors del metro i TMB ja ha avisat que els serveis mínims decretats pel departament de Treball seran “insuficients” per cobrir l’alta demanda de les hores punta. La companyia calcula que els temps d’espera podran arribar als 68 minuts en algunes línies. El comitè d’empresa de Metro va anunciar vagues pels dies 10, 20 i 24 de maig per la mala gestió que, segons els sindicats, està fent l’empresa de la crisi de l’amiant.

TMB considera que la vaga és “innecessària” perquè ha donat resposta a tots els “punts plantejats pels sindicats”. Treball ha ordenat uns serveis mínims del 40% per les hores punta (6.30-9.30 i 16.00-20.00) i del 20% per la resta de franges. El divendres dia 10 hi haurà vaga durant quatre hores a cadascun dels torns. Segons els càlculs de TMB, l’interval de pas dels trens serà el següent:

 

Més informació

Nou comentari