Una empresa de ‘motosharing’ anuncia que abandona Barcelona

Gecco plega tot i haver aconseguit 633 llicències en el concurs municipal

Gecco, una de les empreses que havia obtingut llicències municipals per treballar a Barcelona, ha anunciat que abandona la ciutat. Ho ha fet a través de Facebook, on ha lamentat que a partir del 31 de gener deixaran d’oferir servei a la capital catalana. Gecco havia aconseguit 633 permisos, així que podia tenir 633 motos al carrer, a través de Tirkil Invest, l’empresa propietària de l’operador de motos compartides.

Hola GECCORS, queríamos comentaros una triste noticia y es que el 31 de enero será el último día activo de GECCO ? No…

Publicado por GECCO Smart Mobility en Viernes, 15 de enero de 2021

“Ha estat un plaer haver creat i conegut una comunitat tan guay“, ha dit l’empresa al comunicat.

Fonts del sector declaren al TOT Barcelona que aquesta situació era previsible, donat que el repartiment de llicències ha estat massa atomitzat i que per a algunes companyies la quantitat baixa de llicències ha fet que el negoci sigui insostenible. Les mateixes fonts han recordat que dues companyies, eCooltra i Acciona Mobility, van tenir durant un temps més motos de les permeses al carrer, tal com va destapar aquest diari. L’Ajuntament de Barcelona va amenaçar una de les empreses amb una sanció.

Fonts municipals han indicat que el consistori no ha estat informat formalment de la decisió de Gecco. Sobre què passarà amb les llicències de què disposava l’operador, contesten que cal esperar a l’anunci oficial de la companyia per estudiar el cas.

Més informació

Comentaris

    Anònim 15/01/2021 8:08 pm
    ARA els aparcament destinats a motos estan ocupats en un un percentatge elevat per motos d’aquestes companyies

Nou comentari