Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un treballador de TMB, atropellat per un bus que feia marxa enrere
  • CA

Un treballador de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va ser atropellat per un bus dijous 31 de desembre, poc després de les onze de la nit, a les cotxeres d’autobusos del Triangle Ferroviari, entre la Sagrera i el Bon Pastor. El vehicle feia una “maniobra de marxa enrere”, confirma TMB al TOT Barcelona, quan un dels vehicles del recinte el va envestir.

Va haver de ser hospitalitzat perquè tenia fracturades diverses costelles. TMB confirma que actualment el seu estat de salut és estable. L’accident, que havia divulgat la CGT i ha avançat el diari Metrópoli, està sent investigat de forma interna per TMB per aclarir-ne les causes, indiquen fonts de la companyia.

La secció sindical de la CGT a l’empresa d’autobusos metropolitans ha explicat en el seu butlletí reivindicatiu que l’empleat, J. P., era un conductor de maniobres de la cotxera. “Després de ser atès pels seus companys, va ser traslladat a l’Hospital del Mar on se li van diagnosticar diverses fractures costals i va quedar ingressat en observació”, indica el sindicat, que li desitja una “prompta recuperació”.

A més, la CGT lamenta que el 31 de desembre va ser “un dels pitjors dies de l’any” per a la plantilla d’autobusos, perquè aquests fets van coincidir amb la mort del conductor Cayetano Rodríguez, el segon empleat de TMB que perd la vida per Covid-19. Dilluns al migdia tant el metro com els autobusos faran una aturada simbòlica d’uns minuts en record de les dues víctimes mortals.

Més notícies
Autobusos estacionats en una cotxera de TMB / Jordi Play
Aturada de metro i busos en record d’un conductor mort per Covid-19
Notícia: Aturada de metro i busos en record d’un conductor mort per Covid-19
Comparteix
Va morir dijous, després de molts dies ingressat a la UCI de Can Ruti
Imatge d'arxiu dels busos Tilling Stevens a Barcelona fa un segle / TMB
Barcelona rehabilita un dels seus primers busos amb una dècada de retard
Notícia: Barcelona rehabilita un dels seus primers busos amb una dècada de retard
Comparteix
Tenia dos pisos, era de color vermell i el volant estava al costat dret perquè és un model britànic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa