Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aturada de metro i busos en record d’un conductor mort per Covid-19
  • CA

El comitè d’empresa de TMB ha convocat una aturada simbòlica aquest dilluns al metro i als autobusos de Barcelona, per recordar un conductor que va morir l’últim dia de 2020 a causa de coronavirus. La plantilla vol fer palès així el seu dol per la mort del company, que se suma a la pèrdua a l’abril d’un altre treballador també víctima de la pandèmia.

Així, el transport públic s’aturarà uns minuts a les 12h en punt del migdia aquest 4 de gener. El treballador homenatjat és Cayetano Rodríguez, conductor d’autobús amb base a la cotxera de Zona Franca. “Després d’una intensa batalla, ingressat la Unitat de Cures Intensives de l’hospital Germans Trias i Pujol, en Cayetano no ha pogut superar diverses complicacions derivades del Covid-19”, va anunciar TMB quan va donar la notícia.

La presidenta de TMB i regidora de mobilitat de Barcelona, Rosa Alarcón, va expressar dijous el dol de la companyia, el suport a la família i el reconeixement a Rodríguez. “Compromès amb la seva feina, el trobarem molt a faltar”, va piular la política.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa