Els treballadors del metro precinten la seu de BComú: “Perill, amiant en comú”

Uns 200 empleats de TMB ha tornat a protestar pel que consideren una pèssima gestió de la crisis de l’amiant al metro

Uns 200 treballadors del metro han precintat la seu de BComú i penjat cartells amb el missatge “Perill, amiant en comú” i “Amiant mata”. Les oficines del partit d’Ada Colau tenien les persianes abaixades quan arribat els empleats de TMB, que protesten després d’una jornada de vaga pel que la plantilla considera una pèssima gestió de la crisi de l’amiant per part de la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, que també és la màxima responsable del metro.

[r:1]

La manifestació ha sortit a mitja tarda des del Centre de Control del Metro i s’han dirigit cap a l’avinguda Meridiana, on han tallat la circulació. Després de creuar plaça Glòries fins a l’encreuament de Gran Via amb el carrer Marina, on els manifestants s’han assegut a terra i han demanat la dimissió del conseller delegat de TMB, Enric Cañas.

El primer torn de vaga de metro, que ha tingut un seguiment del 95%, ha provocat cues a les estacions de Sagrada Família, Verdaguer, Sagrera i Diagonal. TMB ha informat que el personal del metro ha hagut de regular els accessos a les tres estacions per evitar aglomeracions. Hi ha dues aturades més, l’última de les quals serà de 21:35 i 23:35 hores. Els treballadors també han anunciat noves jornades de vaga pel 10, 20 i 24 de maig.

Més informació

Nou comentari