La T-mobilitat tanca ara la seva web després d’exposar dades privades

Obre una investigació després de l'error de seguretat que va deixar accés lliure a informació dels usuaris

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha suspès temporalment l’accés al web de la T-mobilitat. L’ATM ha anunciat que es coordina amb l’Agència de Ciberseguretat per efectuar “una anàlisi exhaustiva per descartar qualsevol altra vulnerabilitat no detectada”, ha informat en un apunt a Twitter recollit per Europa Press. La decisió arriba després d’un error de seguretat que ha deixat al descobert dades personals d’usuaris.

En el mateix missatge, s’apunta que “les proves continuen en marxa” i que s’informarà sobre qualsevol novetat sobre el servei. Així mateix, i en resposta a usuaris interessats, l’ATM ha afegit que la funcionalitat de validar la T-mobilitat amb l’aplicació “funcionarà sempre que es mantingui loguejat”: si un usuari es desloga o encara no s’havia identificat, no podrà accedir-hi.

Aquest dimecres, la tinent d’alcalde i regidor de Seguretat de Barcelona, ​​Laia Bonet, s’ha mostrat “preocupada” pels errors de seguretat de la T-Mobilitat. Ha afegit que no es pot permetre cap pas enrere ni cap aturada en la seva posada en marxa.

Més informació

Nou comentari