Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La T-mobilitat tanca ara la seva web després d’exposar dades privades
  • CA

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha suspès temporalment l’accés al web de la T-mobilitat. L’ATM ha anunciat que es coordina amb l’Agència de Ciberseguretat per efectuar “una anàlisi exhaustiva per descartar qualsevol altra vulnerabilitat no detectada”, ha informat en un apunt a Twitter recollit per Europa Press. La decisió arriba després d’un error de seguretat que ha deixat al descobert dades personals d’usuaris.

En el mateix missatge, s’apunta que “les proves continuen en marxa” i que s’informarà sobre qualsevol novetat sobre el servei. Així mateix, i en resposta a usuaris interessats, l’ATM ha afegit que la funcionalitat de validar la T-mobilitat amb l’aplicació “funcionarà sempre que es mantingui loguejat”: si un usuari es desloga o encara no s’havia identificat, no podrà accedir-hi.

Aquest dimecres, la tinent d’alcalde i regidor de Seguretat de Barcelona, ​​Laia Bonet, s’ha mostrat “preocupada” pels errors de seguretat de la T-Mobilitat. Ha afegit que no es pot permetre cap pas enrere ni cap aturada en la seva posada en marxa.

Més notícies
Barcelona activa el pla d'emergències per ventades
Colau promet alliberar de cotxes un milió de metres quadrats d’asfalt
Notícia: Colau promet alliberar de cotxes un milió de metres quadrats d’asfalt
Comparteix
El govern inverteix 525 milions entre 2021 i 2022 per estendre les superilles en un pla d'obres que equipara amb el de Cerdà i la transformació de 1992
Tall al carrer Floridablanca mentre famílies i escolars circulen per Entença / JR
El bicibús dels divendres a l’Eixample segueix almenys fins al Nadal
Notícia: El bicibús dels divendres a l’Eixample segueix almenys fins al Nadal
Comparteix
L’Ajuntament manté el dispositiu de Guàrdia Urbana que acompanya les famílies i els menors que circulen en bicicleta per la calçada d’Entença per anar a classe

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa