Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament, “preocupat” per la bretxa de seguretat de la T-Mobilitat

La nova regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de TMB, Laia Bonet, ha criticat la bretxa de seguretat a la pàgina de web de la T-Mobilitat que ha deixat al descobert durant unes hores les dades personals de milers d’usuaris del nou sistema de bitlletatge, que acumular anys de retards i problemes tècnics. L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), que va arreglar l’error operatiu en poques hores, ha obert un expedient informatiu a l’empresa que ha desenvolupat la pàgina web.

“Estem molt preocupats. No podem dir-ho d’una altra manera, creiem i estem convençuts que la T-Mobilitat és imprescindible, cabdal i que portem massa temps esperant”, ha dit Bonet. “No ens podem permetre cap pas enrere ni cap aturada. Entenem que l’ATM ha de vetllar perquè això sigui així i així els ho hem fet arribar”, ha afegit durant una atenció a la premsa. L’ATM ha explicat que la bretxa de seguretat es devia a un “error operatiu” a la pàgina web, que encara està en fase de proves, i que les dades van estar exposades durant un temps “molt curt”.

Tot i això, altres usuaris han trobat més errors, aquesta vegada a l’aplicació mòbil. El bug més curiós és el que fa que quan intentes valorar l’aplicació, per algun motiu et redirigeix a l’aplicació de Netflix. Un altre usuari s’ha queixat que l’apartat de la política de privadesa encara té el text de prova i que molts textos de la versió en català no estan traduïts.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Colau Frau a octubre 07, 2021 | 09:30
  Colau Frau octubre 07, 2021 | 09:30
  Quina empresa ha fet aquest programa?, ja us ho dic jo, una que han contractar quatre becaris sense experiència, a preu de saldo, això si, al Ajuntament els han facturat a preu de d'or.
  • Icona del comentari de: Colau superfrau a octubre 08, 2021 | 09:20
   Colau superfrau octubre 08, 2021 | 09:20
   Exactament, i a més tiren les culpes a l'empresa pero la responsabilitat última és de qui contracta i surten als medis com víctimes. Si hi hagués autèntics professionals gestionant a aquestes subcontractes no hagués passat.

Nou comentari

Comparteix