TMB rescata unes portes de sortida velles per intentar acabar amb el col·lapse pel [email protected] a Glòries

En col·loca quatre per poder utilitzar les set màquines validadores per a l'entrada

Les cues quilomètriques que els treballadors del [email protected] criticaven per accedir al metro de Glòries per les tardes podrien desaparèixer. TMB ha afegit quatre portes a la sortida del metro que dona a la plaça de les Glòries Catalanes per poder dedicar més accessos a l’entrada. Entre les 17 i les 18 hores dels dies laborables l’afluència de treballadors del [email protected] provocava col·lapses al metro, ja que hi havia set màquines validadores de les quals dues estaven reservades per sortir de l’estació.

Ara, les set es podran dedicar a l’entrada segons l’afluència d’usuaris que volen accedir a l’estació, segons detalla TMB i tal com va avançar el TOT Barcelona.

Les portes de sortida que TMB ha afegit. | Cedida

Les portes de sortida que TMB ha afegit. | Cedida

La companyia va situar a finals de juny dues portes de sortida a cada costat de les màquines validadores com a “solució temporal”, segons fonts oficials de TMB diuen a aquest diari. Els set accessos es regulen ara en funció de l’hora, així que en hores punta es podran utilitzar per a l’entrada i així agilitzar l’entrada dels treballadors del [email protected] Les portes que ha afegit l’empresa estaven en un magatzem ja que havien estat a altres estacions. 

Cues de deu minuts per validar el bitllet

El temps d’espera per validar el bitllet per als treballadors que sortien del [email protected] podia arribar a ser de deu minuts, tal com explicava la Xènia, que treballa al carrer Ávila, a aquest diari. L’empresa vol dedicar les set màquines validadores a l’entrada a l’estació, per així facilitar el trànsit i acabar amb les cues d’assalariats del Districte de la innovació.

Alguns usuaris lamentaven al TOT Barcelona que el col·lapse es produïa des del gener, tot i que altres anaven més lluny. El cambrer del Cafè de l’Estació, situat davant dels accessos, afirmava que durant un any i mig hi havia hagut cues diàries. Tot i així, aquest diari va comprovar que no se’n feien cada dia. 

Més informació

Nou comentari