TMB obrirà un nou punt d’informació per acabar amb les cues a les oficines del metro

L’entrada en vigor dels nous títols de transport a principis d’any ha provocat cues a les oficines d’atenció al client del metro. La majoria d’elles s’han donat perquè els títols bonificats, a què tenen dret les famílies nombroses i monoparentals i les persones a l’atur. El problema és que només poden comprar els bitllets amb descompte en persona, ja que no estan disponibles a les màquines expenedores ni als canals de venda en línia i telefònica. 

Actualment, TMB només compta amb tres punts d’atenció als usuaris on es poden comprar aquests títols de transport públic. Estan situats a l’estació d’Universitat, Sagrera i Diagonal. Tot i així, els passatgers també poden adquirir els bitllets a oficines d’FGC, Rodalies i Estació del Nord. Aquest any, però, l’empresa de transport públic de Barcelona obrirà un altre punt d’informació. Ho farà, segons ha traslladat l’empresa als treballadors, a l’intercanviador de Sagrada Família, i ja ha escollit el local i han adjudicat les obres “d’adequació”, segons avancen fonts de TMB al TOT Barcelona. La inauguració serà aquest any però no abans de l’estiu, segons les mateixes fonts. 

[r:1]

La informació es va compartir amb els treballadors en una reunió sobre la T-mobilitat celebrada ahir, en què els responsables de TMB van admetre que les cues a les oficines d’atenció al client són, de mitjana, de 40 minuts. Així consta a l’acta de la trobada difosa per la CGT, i que ha consultat aquest diari, on també s’especifica que la companyia ha convocat oposicions internes per a 17 places que serviran per treballar al nou punt TMB. 

[r:2]

A finals del mes passat el TOT Barcelona​ va publicar que l’empresa estudiava obrir un nou punt d’atenció als clients del metro. 

Nou comentari

Més notícies

Cues de més d’una hora per comprar les noves targetes de transport bonificades

Desinformació, preus més atractius i la fi de la T-Trimestre disparen l'afluència als tres punts de TMB al metro de Barcelona

TMB estudia obrir nous punts d’informació per reduir les cues a les oficines del metro

El canvi de tarifes del transport ha disparat l'afluència, perquè els descomptes per a aturats i famílies nombroses i monoparentals només a la finestreta