Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB estudia obrir nous punts d’informació per reduir les cues a les oficines del metro
  • CA

La presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Rosa Alarcón, ha anunciat que l’empresa pública estudia obrir nous punts d’informació per evitar les cues de més d’una hora per comprar títols de transport amb bonificació per aturats o famílies monoparentals i nombroses. Preguntada per ERC sobre les aglomeracions que registren des de principis de gener les tres oficines que hi ha al metro, la també regidora de Mobilitat de Barcelona ha admès que “hi ha més cues de les que serien desitjables”. 

[r:1]

Les aglomeracions van començar a principi d’any, coincidint amb la reforma tarifària impulsada per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Segons Alarcón, s’han sumat les gestions derivades del canvi de títols de 2019 amb l’adquisició dels títols bonificats de l’any 2020. La compra s’ha de fer en persona per tenir dret al descompte, la que la normativa exigeix mostrar la documentació acreditativa. “Estem estudiant posar en marxa nous punts i mecanismes perquè no es torni a produir”, ha assegurat la regidora. Els usuaris, en canvi, demanen que els tràmits es puguin agilitzar prèviament per Internet per evitar cues i que es destinin més efectius a les oficines existents per reduir les esperes.

En relació a la remodelació d’alguns carrils bici de la ciutat, preguntada per Cs, Alarcón ha assegurat que en aquest mandat s’han de fer millores en aquells carrils en els quals s’han detectat problemes de seguretat entre usuaris i vianants, així com desdoblar carrils de doble sentit.

Més notícies
Cues de més d’una hora per comprar les noves targetes de transport bonificades
Notícia: Cues de més d’una hora per comprar les noves targetes de transport bonificades
Comparteix
Desinformació, preus més atractius i la fi de la T-Trimestre disparen l'afluència als tres punts de TMB al metro de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa