TMB activa la venda online dels títols de transport socials per acabar amb les cues

Els abonaments bonificats per a famílies nombroses i monoparentals i per a aturats es podran aconseguir amb una sola gestió presencial

El web corporatiu de TMB i l’aplicació TMB App ja permeten la compra en línia dels títols integrats de transport amb descomptes per a famílies nombroses i monoparentals i per a aturats. Aquesta notícia arriba després de la saturació -sobretot a les 3 dependències de TMB a les estacions de metro d’Universitat, Sagrera i Diagonal- que els canvis tarifaris van provocar.

I és que la ciutadania amb dret a descomptes socials, com famílies nombroses i monoparentals o persones a l’atur, havien de comprar en persona els títols bonificats perquè no estaven disponibles ni a les màquines expenedores ni als canals de venda en línia i telefònica.

[r:1]

Des d’aquesta setmana aquests abonaments bonificats s’han afegit al catàleg de bitllets i targetes de transport d’ús general, com la T-usual o la T-casual, que estan disponibles a la botiga electrònica de TMB per als membres registrats de JoTMBé.

[r:2]

Els abonaments socials que es poden gestionar de manera telemàtica a través dels canals de venda de TMB són la T-usual FM/FN, la T-jove FM/FN i la T-FM/FN 70/90 per a famílies monoparentals i nombroses (generals i especials), i la T-usual bonificada per a aturats en cerca activa de feina.

 

Més informació

Nou comentari