Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB encarrega 105 autobusos nous per jubilar els dièsel i reduir la contaminació
  • CA

Més busos nous per reduir la contaminació dels vehicles de dièsel a Barcelona. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha decidit incorporar 105 nous vehicles a la seva flota que estaran disponibles entre el setembre i el desembre d’aquest mateix any. El principal atribut dels autobusos és que gairebé la meitat, 49 dels cotxes, seran estàndards –de 12 metres de llarg– i aniran equipats amb motors de gas natural comprimit d’última generació.

La resta de la nova fornada la formaran 26 vehicles articulats, de 18 metres de longitud, i amb la mateixa tecnologia al motor, juntament amb 30 vehicles estàndard de propulsió híbrida. En total més de 100 nous autobusos que volen jubilar els que tenen més de 14 anys i funcionen amb motor dièsel. Tot plegat, amb un cost de 36,4 milions d’euros que aniran a parar a l’empresa MAN Trucks&Bus Iberia, segons ha resolt el concurs. 

Més notícies
Veïns del Baix Guinardó protesten contra el bus llançadora del Park Güell
Notícia: Veïns del Baix Guinardó protesten contra el bus llançadora del Park Güell
Comparteix
L’Associació de Veïns del Baix Guinardó reclama més transport públic i menys autobusos turístics al barri
La Guàrdia Urbana immobilitzarà el bus d’Hazte Oír si torna a Barcelona
Notícia: La Guàrdia Urbana immobilitzarà el bus d’Hazte Oír si torna a Barcelona
Comparteix
L'Ajuntament imposa dues multes a l'entitat i assegura que si el vehicle tornés a la ciutat podria ser retirat de la via pública per reincidència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa