Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB atribueix les aglomeracions al metro a una incidència “puntual”
  • CA

Ja fa dies que les obres que han aturat la circulació de trens de Rodalies entre el tram de Sant Andreu Comtal i Passeig de Gràcia causen indignació entre els usuaris d’aquesta línia. Avui, a més, el col·lapse que s’ha viscut al Metro de Barcelona ha fet esclatar a molts passatgers, que han mostrat la seva indignació a les xarxes socials. A primera hora del matí els tècnics i agents de seguretat del Metro s’han afanyat a regular l’accés a la parada com han pogut, però la situació s’ha desbordat en alguns moments.

Fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han assegurat al TOT Barcelona que aquestes imatges “són puntuals” i que “no s’haurien de produir en els pròxims dies”. Tot a punta, segons aquestes fonts, a una incidència que hi ha hagut en hora punta: TMB ha hagut de “retirar un tren”, fet que ha provocat les aglomeracions que s’han pogut veure a les xarxes socials.

Màxim reforç possible a la L1

Tot i això, TMB assegura que “circulen el màxim de trens possibles que pot allotjar la L1 del Metro” des de l’inici de les obres en aquest tram de Rodalies. I afegeixen: “La L1 té una via més gran que altres línies”, motiu pel qual encara pot acollir més trens. Aquesta és una de les línies més utilitzades pels veïns de la ciutat per anar a treballar cada dia i qualsevol afectació té una incidència directa en la gent.

Jornada complicada a Barcelona

No és un dia fàcil per la mobilitat de Barcelona. A aquesta incidència, cal sumar-li la vaga del Bus convocada pels sindicats, i que presta serveis mínims del 20% i del 40% en hora punta. Tot plegat, a banda de les nombroses interrupcions i retards que acumulen un dia i un altre els trens de Rodalies.

Molts usuaris del transport públic han explotat avui després de dies de mal funcionament. Ara, a més, veient que fallava una de les xarxes més fiables de la ciutat: el metro. Per això s’han pogut veure missatges a Twitter culpant a les administracions i assegurant-los que “no són bestiar” i demanant que “si tanques tres mesos el servei de Rodalies a l’estació de Sant Andreu, almenys tingués preparats bons reforços o alternatives”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa