Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
[VÍDEO] “No som bestiar”, aglomeracions a l’andana del metro de Sant Andreu
  • CA

Jornada complicada al transport públic aquest matí de dijous. A la vaga del Bus convocada pels sindicats, i que presta serveis mínims del 20% i del 40% en hora punta, s’hi sumen també les complicacions derivades de les obres que afecten algunes línies de Renfe, i que pel que sembla, estan col·lapsant el servei de Metro en alguns punts. L’estació de Metro de la L1 a Sant Andreu ha estat un dels punts, com ho han explicat a les xarxes socials alguns usuaris.

TMB ha regulat l’accés a l’estació

De fet, les aglomeracions a primera hora del matí eren tals que TMB s’ha vist obligat a posar ordre i regular l’accés a l’estació per tal de garantir la seguretat a les andanes i les escales mecàniques. Però alguns usuaris també s’han queixat de la situació: “No som bestiar”, diu en Marc Pastor, que afegeix un missatge per als gestors del transport públic: “Si tanques tres mesos el servei de Rodalies a l’estació de Sant Andreu, almenys tingués preparat bons reforços o alternatives”. Aquest mateix usuari també ha mostrat imatges de l’interior dels combois, on els passatgers anaven molt anxovats.

Tot plegat té a veure amb el desviament de passatgers que es fa per obres a Renfe, que afecten més de 70.000 usuaris i interrompen les línies R2 Nord, R1 i R11. Entre el 19 de setembre i el 3 de desembre els trens paren a l’estació Sant Andreu Comtal, i a partir d’aquí els usuaris han de buscar alternatives per anar fins al centre de la ciutat o enllaçar amb altres municipis. La més directa, el metro de la L1 a Sant Andreu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa