Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Talls a FGC: les alternatives per moure’t per la ciutat
  • CA

Afectacions a les estacions de la Bonanova, les Tres Torres, Sarrià i Reina Elisenda de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Durant els tres pròxims dies, els combois no circularan entre la Bonanova i Sarrià, ni tampoc es cobrirà el recorregut de la L12, que uneix Sarrià i Reinal Elisenda. Després d’una primera fase d’obres durant el passat cap de setmana, la instal·lació de noves vies en placa formigonada entre les Tres Torres i Sarrià es completa aquest cap de setmana, amb canvis en el servei habitual des d’aquest dissabte i fins la jornada festiva d’aquest dilluns.

El trajecte entre la Bonanova i Sarrià s’efectuarà amb un servei especial de bus durant aquest cap de setmana de pont. En canvi, entre Sarrià i Sant Gervasi no hi ha bus llançadora. En aques cas, FGC recomana utilitzar la línia 68 d’autobús i la línia 7 de Nitbus, que recorren el mateix itinerari.

A banda, els horaris habituals dels trens es modifiquen entre les parades de la Bonanova i plaça Catalunya. FGC aconsella consultar la seva web i la seva aplicació per conèixer les hores de sortida durant aquests tres pròxims dies. Els ferrocarrils que circulen entre Sarrià i Terrassa i Sabadell no varien d’horaris.

FGC renova un tram de 378 metres de via. L’empresa pública informa que les obres són necessàries “per tal de millorar la fiabilitat de les circulacions”, “guanyar agilitat i rapidesa en l’execució de maniobres” i “millorar així la capacitat de resposta davant possibles incidències en el servei”. Part de les obres continuaran fins al febrer de 2022, però es realitzaran per la nit per no alterar el servei de transport.

Més notícies
Agents de la Guàrdia Urbana al costat d'un taxi / Guàrdia Urbana
‘SOS’ al taxi: la proposta del sector per guanyar seguretat
Notícia: ‘SOS’ al taxi: la proposta del sector per guanyar seguretat
Comparteix
Els treballadors defensen instal·lar un sistema lluminós d'alarma al sostre del cotxe que serveixi d'avís a la policia
Famílies i menors dirigint-se en grup i en bicicleta a escoles de l'Eixample / Cedida
El bicibús circularà també per Consell de Cent en hora punta
Notícia: El bicibús circularà també per Consell de Cent en hora punta
Comparteix
Famílies d'una altra escola s'hi sumen i es desviaran per un tram en què no ocuparan la calçada de vehicles en tot moment

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa