Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Talls en un tram de la Meridiana per les obres de millora del seu paviment

Cap de setmana d’afectacions a la mobilitat. Als talls provocats per la cursa de la Mercè se li sumen les obres de millora del paviment d’un tram de l’avinguda Meridiana. Els treballs, que s’emmarquen en el marc de la reforma d’aquest carrer, afectaran la circulació d’aquest diumenge. Entre les 8 i les 20 hores es tallarà el pas de vehicles, en sentit d’entrada a la ciutat, entre els carrers de Felip II i d’Espronceda.

Els vehicles que topin amb el tall hauran de desviar-se pels carrers de Sant Antoni Maria Claret i Espronceda, i reincorporar-se a la Meridiana uns metres després. El tall també afecta les bicicletes, que hauran de desviar-se per Sant Antoni Maria Claret i Navas de Tolosa. L’Ajuntament també recalca que durant tot el diumenge es restringirà el nombre de carrils als carrers d’Espronceda, Felip II i Sant Antoni Maria Claret, aquest darrer, un dels habilitats per evitar les obres de Meridiana. Tot i les restriccions, el consistori destaca “sempre hi haurà carrils de circulació habilitats” en aquests tres carrers.

Els talls també afecten els ciclistes | Ajuntament

Els treballs tornaran l’1 d’octubre, un cop hagi passat el cap de setmana de la Mercè, amb noves actuacions de pavimentació a la Meridiana, en aquest cas, en sentit sortida de la ciutat. Segons apunta el consistori, en aquesta ocasió s’inhabilitaran alguns carrils, però sempre se’n mantindrà obert mínim un. Les bicicletes, en canvi, sí que caldrà que es desviïn pels carrers de Múrcia i Felip II.

Vistes de la part reformada de la Meridiana | Ajuntament

Obertura del pont de Santander

L’altra principal novetat del cap de setmana és la reobertura del pont de Santander, un cop acabades les obres d’aglomeració de la calçada i després que s’han col·locat les estructures de les noves passarel·les metàl·liques. Els vehicles podran tornar a circular pel pont aquest diumenge 17 de setembre. El trànsit seguirà obert fins al final de l’obra i, a partir d’ara, només hi haurà “talls puntuals”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa