Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos dies sense servei nocturn en un tram de la línia L2 del metro

La línia L2 del metro de Barcelona es quedarà sense servei nocturn en un dels seus trams durant dos dies. Segons la informació facilitada per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), aquest recorregut de la xarxa del subsol de la capital catalana es veurà afectat per unes obres de manteniment que obligaran a aturar la circulació les nits del dimarts 28 i el dimecres 29 de març.

En concret, el tram de la línia L2 que no tindrà servei entre les deu i les dotze de la nit durant aquests dos dies d’aquesta setmana serà el que va de les estacions de La Pau i Gorg, que comprèn un total de cinc parades: La Pau, Verneda, Artigues-Sant Adrià, Sant Roc i Gorg. D’aquesta manera, les afectacions no només afectaran el territori barceloní, sinó que també faran estralls en la connexió per metro entre la capital catalana i els municipis veïns de Sant Adrià de Besòs i Badalona.

Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels usuaris per aquest tram sense servei, des de la companyia TMB posaran en funcionament un servei especial d’autobús que farà el mateix recorregut, però per la superfície, unint les diferents parades afectades per aquestes obres de manteniment entre les deu i les dotze de la nit, quan finalitza habitualment el servei.

Els nous combois ja circulen per la línia L3

Cal recordar que a mitjans d’aquest mes de març es va presentar oficialment el primer comboi de la sèrie 7000, que ja circula per la línia L3 del metro. La presentació en societat del flamant tren va arribar gairebé un any més tard del previst a causa de diversos problemes amb el subministrament de materials i enmig de la polèmica per la retirada de cables dels túnels, una actuació extraordinària que ha permès que els vehicles passin per la xarxa sense fregar les parets, tal com sí que passava durant els primers mesos de proves.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa