Recomanen dos passatgers per taxi com a màxim

L'Institut Metropolità del Taxi suggereix mesures per intentar aturar el contagi del coronavirus

L’Institut Metropolità del Taxi ha recomanat avui, a través d’un missatge de Twitter, que no hi hagin més de dos passatgers per taxi. A més, també es suggereix que es mantingui la distància de seguretat i que es deixi lliure el seient del costat del conductor. A més, l’IMET també recomana pagar amb targeta “en la mesura del possible”.

Aquestes recomanacions arriben després que l’IMET recomanés, també, que els conductors es reparteixin els dies per treballar segons el número de llicència. D’aquesta manera, per exemple, avui només treballen aquelles llicències acabades en 3-4-5-6. Aquesta recomanació va en consonància amb l’estat d’alarma per tal d’afrontar la situació d’emergència sanitària i que limita la mobilitat a tot el territori.

Élite Taxi, el principal sindicat de taxistes a Barcelona, ja ha subscrit el comunicat de l’IMT i ha demanat que els taxistes “intenteu respectar aquesta regulació i que prengueu les màximes precaucions en la prestació del servei en matèria de protecció sanitària”.

Més informació

Nou comentari