Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Pacte per una campanya contra l’homofòbia al metro
  • CA

L’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) i l’Ajuntament han pactat en una reunió que el metro aculli una campanya contra l’homofòbia. El missatge que l’encapçalarà seria “Viatja amb seguretat, viatja sense LGTBIfòbia”, segons ha avançat al TOT Barcelona el president de l’Observatori, Eugeni Rodríguez. Matisa, però, que el nom de la campanya i les dates en què es farà encara s’han de concretar amb els responsables de Mobilitat del consistori.

Rodríguez i el coordinador tècnic de l’OCH, Cristian Carrer, s’han trobat aquesta tarda a les 17 hores amb la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón. La també presidenta de TMB ha promès que la campanya es desplegarà abans del gener, segons Rodríguez. A més, ha precisat que el protocol servirà per guiar els treballadors de TMB en cas d’agressions homòfobes tant al metro com al bus començarà a elaborar-se al gener.

El protocol estarà inspirat en el que existeix a Madrid. Podria incloure, segons informa Rodríguez a aquest diari, formació a la plantilla. Quant a la campanya, l’OCH proposa que es porti a terme a estacions de metro situades als districtes on s’han registrat més incidències contra el col·lectiu LGTBI: Ciutat Vella, Eixample i Sants-Montjuïc.

Finalment, Rodríguez afegeix que la regidoria de Mobilitat passarà a ser interlocutora de l’Observatori en cas que rebi informació d’un incident al metro o al bus.

Més notícies
Demanen formar els vigilants del metro en coneixements del col·lectiu LGTBI
Notícia: Demanen formar els vigilants del metro en coneixements del col·lectiu LGTBI
Comparteix
Des de l'Observatori Contra l'Homofòbia també incideixen en la necessitat d'un protocol per als festivals
L’Ajuntament aborda el protocol LGTBI del metro després de l’atac a dues lesbianes
Notícia: L’Ajuntament aborda el protocol LGTBI del metro després de l’atac a dues lesbianes
Comparteix
Es reuneix amb l'Observatori contra l'Homofòbia per preparar el pla d'acció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa