Multa de 200 euros per conduir un patinet amb auriculars posats a la Barceloneta

En els primers 7 mesos de 2020 la Guàrdia Urbana ha sancionat 5.869 patinadors

Desplaçar-se amb patinet amb auriculars posats, per exemple per escoltar música o la ràdio, pot sortir molt car. La Guàrdia Urbana ha fet un control de vehicles de mobilitat personal aquest divendres al matí al passeig Joan de Borbó, a la Barceloneta. I entre els infractors que ha detectat hi ha la conductora d’un patinet elèctric que portava auriculars a les orelles, que redueixen l’atenció auditiva i incrementen el risc de patir o causar un accident de trànsit.

La multa per desplaçar-se amb auriculars –també s’aplica als ciclistes– és de 200 euros. Segons ha avançat Betevé i han confirmat fonts municipals al TOT Barcelona, la infractora ha pogut beneficiar-se del descompte del 50% en la multa si es paga al moment.

En els primers 7 mesos del 2020, la Guàrdia Urbana ha sancionat 5.869 conductors de patinets per incomplir normes de circulació, com circular per la vorera o aparcar en mobiliari urbà. De mitjana suposa unes 28 multes al dia. En el mateix període s’han produït 243 accidents amb patinets involucrats, l’equivalent a més d’un cada dia.

Més informació

Nou comentari