Metro més ple del que s’esperava en ple confinament

Tot i l'estat d'alarma i el conseqüent confinament, centenars de persones han agafat avui el metro per anar a treballar

Carrers deserts avui al matí. Al metro, en canvi, més ple del que s’esperava. Tot i l’estat d’alarma i el conseqüent confinament, centenars de persones han agafat avui el transport públic per anar a treballar.

En un tuit, un periodista de la SER ha explicat com estava la Línia 5 a les tres quarts de set del matí, que s’ha vist força plena: “Molta menys gent del que és habitual, però això no és una estampa de confinament”. 

L’afluència de passatgers ha estat desigual. A la Línia 2, per exemple, a l’estació d’Encants, hi havia molt poca gent per ser un dilluns al matí dins l’hora punta.

 

Menys trens, més temps d’espera

En qualsevol cas, el temps d’espera al metro és superior a l’habitual. En concret, els viatgers han d’esperar 5:40 minuts a les línies 1, 2 i 4. A la L3, el metro passa cada 4:50 minuts i a la L5 cada 4:36. El nombre de trens que circulen a cada línia també és inferior al normal. Habitualment uns 30 combois cobreixen cada línia, però avui oscil·la entre els 10 i els 21. El temps d’espera en hores punta es troba, de costum, al voltant dels tres minuts. A les línies automàtiques arriba fins als 6 o 7 minuts.

Els passatgers es queixen

Molts usuaris s’han queixat a través de les xarxes que el metro viatjava massa ple.

Més informació

Nou comentari