Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El metro de Barcelona obvia de nou l’elèctrica de Colau per al subministrament de la xarxa
  • CA

Naturgy ha estat l’empresa guanyadora del concurs per subministrar electricitat a la xarxa de metro de Barcelona. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat que el grup, a què pertany Gas Natural, ha fet l’oferta més “avantatjosa” a nivell econòmic i que, per tant, serà l’encarregada d’abastar d’electricitat els combois del subsòl barceloní.

[r:1]

La companyia de transports de Barcelona ha informat que Naturgy subministrarà electricitat al metro l’any que ve i el següent. Així que, com a mínim, l’elèctrica de Colau torna a quedar fora del contracte de TMB fins al 2022. La companyia elèctrica pública de l’Ajuntament de Barcelona ja va quedar fora en la licitació anterior perquè era massa cara, segons va explicar el TOT Barcelona.

Naturgy oferirà subministrament elèctric a TMB, Metro Bilbao, Metro Málaga, Tranvías Urbanos de Zaragoza i Sociedad Concesionaria Tranvía de Murcia. 

En el cas de TMB, abastarà les vuit línies convencionals però no les automàtiques, segons ha matisat la companyia de transports. 

Més notícies
El metro de Barcelona no s’endolla a l’elèctrica de Colau perquè surt massa car
Notícia: El metro de Barcelona no s’endolla a l’elèctrica de Colau perquè surt massa car
Comparteix
La comercialitzadora pública Barcelona Energia no pot competir amb les tarifes de les multinacionals privades en la licitació anual, que s'ha prorrogat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa