El metro de Barcelona obvia de nou l’elèctrica de Colau per al subministrament de la xarxa

TMB contracta Naturgy i no Barcelona Energia, la companyia de l'Ajuntament de Barcelona, per abastar el subsòl

Naturgy ha estat l’empresa guanyadora del concurs per subministrar electricitat a la xarxa de metro de Barcelona. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat que el grup, a què pertany Gas Natural, ha fet l’oferta més “avantatjosa” a nivell econòmic i que, per tant, serà l’encarregada d’abastar d’electricitat els combois del subsòl barceloní.

[r:1]

La companyia de transports de Barcelona ha informat que Naturgy subministrarà electricitat al metro l’any que ve i el següent. Així que, com a mínim, l’elèctrica de Colau torna a quedar fora del contracte de TMB fins al 2022. La companyia elèctrica pública de l’Ajuntament de Barcelona ja va quedar fora en la licitació anterior perquè era massa cara, segons va explicar el TOT Barcelona.

Naturgy oferirà subministrament elèctric a TMB, Metro Bilbao, Metro Málaga, Tranvías Urbanos de Zaragoza i Sociedad Concesionaria Tranvía de Murcia. 

En el cas de TMB, abastarà les vuit línies convencionals però no les automàtiques, segons ha matisat la companyia de transports. 

Més informació

Nou comentari