Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El metro i l’autobús reforcen el servei durant les festes
  • CA

Els serveis d’autobús i de metro de la capital catalana ampliaran horaris amb motiu del període nadalenc. Pel que fa al metro, hi haurà més freqüència a les línies L1 i L3 on està previst que es reforci tant el personal d’atenció com el de seguretat.

Demà dia 24 el metro funcionarà fins a les onze de la nit mentre que el diumenge 25 funcionarà des de les cinc del matí i es perllongarà fins a les dues de la matinada; per Sant Esteve es podrà agafar el metro fins a les dotze de la nit. Finalment, la nit de Cap d’Any els combois circularan de manera ininterrompuda per facilitar la mobilitat, tal i com ha detallat Transport Metropolitans de Barcelona (TMB).

Més línies d’autobús pel centre de la ciutat

D’altra banda, quant a la xarxa d’autobús de Barcelona es potenciaran les línies que passen pel centre de la ciutat i altres eixos comercials. A més, també s’incrementarà la capacitat de les línies amb vehicles articulats. Aquest dissabte dia 24 els autobusos faran l’última sortida des de les parades d’origen a les deu de la nit.

El Tram també amplia el servei

A més, la nit de Nadal el servei del Tram acabarà a les deu de la nit a tota la xarxa. Per Nadal, acabarà a les dues de la matinada i per Sant Esteve el servei funcionarà fins a les dotze de la nit.

Durant la nit de cap d’any es preveu la circulació de combois de manera ininterrompuda i amb freqüències de quinze minuts al Trambaix, concretament al tram comprès entre l’Avinguda de Francesc Macià i Montesa entre les deu de la nit i les cinc de la matinada; pel que fa al Trambesòs tant la T4 com la T5 també cobriran aquestes set hores.

La nit de Reis s’oferiran les mateixes freqüències de pas que els divendres -amb serveis fins a les dues de la matinada- per bé que aquell dia hi ha la possibilitat que el trajecte de la cavalcada de Reis modifiqui els horaris previstos. El 6 de gener el servei també finalitzarà a les dues de la matinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa