Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Tram ampliarà el servei pel pont de desembre i per Nadal
  • CA

El Tram ha decidit reforçar el seu servei per tal d’adaptar-se a la demanda que preveu, d’una banda, pel pont de la setmana vinent i, de l’altra, per les festes del període nadalenc i les nombroses dates assenyalades.

D’aquesta manera, tal i com ha difós Tram en un comunicat el serveis dels dies 5 i 7 -laborables- amb freqüències de pas de divendres acabarà a les dues de la matinada. Per la seva part, durant els dos dies festius -el 6 i el 8- la freqüència serà de dissabtes al Trambaix i de diumenge al Trambesòs i finalitzaran a les dotze de la nit.

Diferents horaris en funció de la festivitat

D’altra banda, la nit de Nadal el servei del Tram acabarà a les deu de la nit a tota la xarxa. Per Nadal, acabarà a les dues de la matinada i per Sant Esteve el servei funcionarà fins a les dotze de la nit.

A més, durant els diumenges de desembre i el del 8 de gener la freqüència de pas prevista serà fins a les dotze de la nit al Trambaix. En aquest cas, la idea principal és fer-lo coincidir amb l’horari comercial dels festius en què els comerços estiguin oberts.

Nits de cap d’any i de Reis

D’altra banda, durant la nit de cap d’any es preveu la circulació de combois de manera ininterrompuda i amb freqüències de quinze minuts al Trambaix, concretament al tram comprès entre l’Avinguda de Francesc Macià i Montesa entre les deu de la nit i les cinc de la matinada; pel que fa al Trambesòs tant la T4 com la T5 també cobriran aquestes set hores, és a dir, entre les deu de la nit i les cinc de la matinada.

Finalment, el comunicat de Tram confirma que la nit de Reis s’oferiran les mateixes freqüències de pas que els divendres -amb serveis fins a les dues de la matinada- per bé que aquell dia hi ha la possibilitat que el trajecte de la cavalcada de Reis modifiqui els horaris previstos. El 6 de gener el servei també finalitzarà a les dues de la matinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa