Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Malestar entre els usuaris del tramvia per una avaria a l’altura de Glòries

Un dels tramvies que va en direcció al Besòs s’ha avariat a l’altura de Glòries cap a les 17.30 hores, tal com han comunicat fonts municipals al TOT Barcelona. Tot plegat ha interromput el servei durant més de dues hores, fet que ha causat cert neguit en alguns usuaris. La T4 no ha funcionat entre Glòries i El Maresme, i la T5 i T6 entre Glòries i La Farinera. Les fonts consultades apunten que els tècnics han començat a remolcar el comboi prop de dues hores després de l’aturada.

Les reaccions a la xarxa no s’han fet esperar. Alguns usuaris han denunciat una afluència més elevada de l’habitual a la línia 7 de l’autobús, que fa pràcticament tota la Diagonal. Altres veus han criticat la manca d’informació i algunes fins i tot han optat per fer servir la ironia a les xarxes: “Gràcies per fomentar l’esport”, ha piulat una usuària que denunciava l’absència de busos i tramvies a la zona de Diagonal Mar. Malgrat tot, fonts municipals aclareixen que l’avaria no ha afectat la circulació de vehicles. En aquest sentit, Betevé indica que la Guàrdia Urbana ha aconseguit desviar el trànsit del carrer de Badajoz per un lateral de Diagonal.

Rècord d’usuaris

El trambaix va aconseguir batre el seu rècord màxim de viatges dijous 27 d’abril, amb 83.715 validacions. No és una notícia aïllada. El servei va tancar el mes de març també amb rècord de viatgers, amb més de 2 milions de passatgers en totes les línies T1, T2 i T3. Tal com explica TRAM en un comunicat, entre gener i març es van superar les dades d’abans de l’esclat de la pandèmia. Concretament, un 2,36% més en el Trambaix i un 0,29% en el Trambesòs. Comparat amb els primers mesos de 2022, hi ha hagut un increment del 30%. Tot plegat enmig de la polèmica unió dels dos sectors del Tramvia, una ampliació per la Diagonal que ja ha entrat als debats electorals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josefina gonzalez a maig 07, 2023 | 08:05
    Josefina gonzalez maig 07, 2023 | 08:05
    Això anirà cada dia pitjor tot per cambiar carres sense coches illetas i la gent gran tenir que caminar perquè als bussus no passa als dies de festa i carres tancats gràcies Ayuntament pitjor no u pots fer una vergonya aquesta ciutat tan bonica que era ara és entre bruta ,pintadas,lladres i ocupas esteu tots contents
  2. Icona del comentari de: Cal ser burro per posar vies a la ciutat a maig 07, 2023 | 08:53
    Cal ser burro per posar vies a la ciutat maig 07, 2023 | 08:53
    Increïble que BCN transport aprofiti una averia per fer proselitisme del tramvia. D'entrada el bus anava ple per la gent acumulada al llarg de molta estona. Els busos no van plens quan passen amb la freqüència adequada. Però a més, quan tenen una avaria no col·lapsen el servei com sí que passa amb el tramvia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa