Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquestes línies de bus canvien de ruta per la Cursa de Bombers
  • CA

La Cursa de Bombers d’aquest diumenge a Barcelona alterarà durant unes hores el recorregut de diverses línies d’autobús. En total, modifica la ruta de 31 línies que circulen pels districtes de l’Eixample i de Ciutat Vella.

Es desviaran les rutes de les línies D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, V15, V17, V19, V21, 6, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 39, 47, 54, 55, 59, 63, 67, 120, 121, 141 i les rutes vermella i blava del Barcelona Bus Turístic. TMB ha aconsellat l’ús del metro en els desplaçaments que s’efectuïn als voltants del recorregut de la cursa, que comença a l’avinguda del Marquès de l’Argentera i travessa el passeig de Colom, el Paral·lel, la Gran Via de les Corts Catalanes, la ronda Sant Pere i la Via Laietana, entre altres vies.

Es calcula que el trànsit es veurà afectat entre les 6.00 i les 15.00 hores d’aquest diumenge. El tret de sortida de la cursa es donarà a les 9.00 hores. TMB recomana consultar la seva web per conèixer en tot moment els desviaments a les rutes d’autobusos que es produeixin al llarg de la jornada.

Més notícies
Visitants del festival Open House a l'interior de la Casa Sayrach, en una imatge d'arxiu / Miquel Codolar / ACN
Les visites imprescindibles que no et pots perdre de l’Open House
Notícia: Les visites imprescindibles que no et pots perdre de l’Open House
Comparteix
El festival obre les portes de més de 150 edificis aquest cap de setmana en una nova edició en què reivindica l'arquitectura mediterrània
Imatge d'arxiu del viatge inaugural de nou funicular, la Cuca de Llum, del Parc del Tibidabo / Ajuntament
Torna el maldecap veïnal pels embussos quilomètrics en l’accés al Tibidabo
Notícia: Torna el maldecap veïnal pels embussos quilomètrics en l’accés al Tibidabo
Comparteix
Mentre el nou funicular del parc aplega 150.000 usuaris el primers mesos de vida, els veïns denuncien saturació al minibús de barri i a l'Arrabassada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa