Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La línia 4 del metro de Barcelona sumarà tres noves parades

La línia 4 de metro de Barcelona s’ampliarà amb tres noves parades entre les estacions de La Pau, que actualment és un dels finals de línia, i l’estació de la Sagrera, que ja serveix com a parada per la línia 1 i la línia 5. Les tres noves parades que incorporarà el procés d’ampliació de la línia groga, que és el color que representa aquesta línia, són la parada Santander, la parada Sagrera-AVE i, finalment, la parada Sagrera. Aquest nou tram té una longitud de tres quilòmetres.

Per construir el nou tram de la línia 4 no caldrà fer gaires obres perquè bona part de les infraestructures necessàries perquè hi pugui circular el metro amb normalitat, ja estan fetes. De fet, la major part del sistema de túnels que ocuparà l’ampliació de la línia groga ja s’està fent servir per a la línia 9 i la línia 10N nord. En canvi, però, sí que caldrà fer obres a la parada nova de Santander. La Generalitat de Catalunya invertirà 375 milions d’euros en total per poder dur a terme totes les intervencions necessàries en l’ampliació de la ruta de la línia de metro.

Els passatgers podran connectar els seus recorreguts amb trens d’alta velocitat baixant i diverses línies de metro a la parada Sagrera-AVE, i amb altres línies de metro o trens de Renfe a la parada de la Sagrera. Segons previsions, aquesta ampliació permetrà acollir més de 43.000 usuaris al dia, una xifra en bona part generada per la connexió amb les estacions de Renfe i trens d’alta velocitat.

Una avaria a la línia 4

Tal com ha informat TMB a través de Twitter, una incidència externa ha obligat a tancar l’estació de Girona, per on passa la Línia 4 de metro, aquest matí. Segons afirmen fonts de TMB, la incidència s’ha produït quan una canonada ha rebentat durant les obres de la superilla, i això ha provocat una gran fuita d’aigua. “Hem tancat l’estació perquè és inviable. Està caient aigua i s’ha de drenar”, han informat des de TMB. Davant d’aquesta situació, els passatgers han estat reconduïts a les parades de metro més pròximes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa