Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’estació de Sants estrena un accés ràpid per a viatgers de l’AVE
  • CA

L’accés a les vies de l’AVE de l’estació de Sants serà més ràpid per a alguns passatgers a partir de demà. Serà llavors quan Adif, que gestiona les infraestructures per on Renfe fa circular els trens, estreni un accés ràpid per a passatgers que viatgin sense equipatge o amb maletes petites, d’un màxim de 60×40 cm. Aquesta entrada nova es podrà fer servir durant les primeres setmanes en horaris restringits: entre les 5.30 i les 6.15 hores; i les 15 i les 16.15 hores, segons pot avançar el TOT Barcelona.

Els supervisors, juntament amb els auxiliars i altres empleats d’Adif, informaran els viatgers que van sense equipatge o amb maletes petites que poden fer servir la drecera. L’entrada nova disposa de dos escàners exclusius per als passatgers que el facin servir i està ubicat a l’esquerra de l’entrada principal a les vies de l’AVE.

Dos accessos nous

A més de l’accés ràpid per a viatgers amb poc equipatge, Adif també afegirà una entrada per a passatgers que fan servir el servei d’ATENDO, d’assistència per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. En aquest cas, l’entrada estarà ubicada al passadís central de l’estació. També estarà destinat a treballadors de l’estació, que estaran obligats a fer servir aquesta entrada, que també compta amb un escàner.

L’accés destinat a viatgers amb discapacitat i treballadors / A. L.

Empleats de la neteja, de la cafeteria o de manteniment, per exemple, hauran d’accedir a les vies de l’AVE fent ús d’aquesta entrada paral·lela.

Més notícies
Imatge del projecte de la nova estació de Sant Andreu Comtal a Barcelona / Adif
Adif adjudica les obres de la nova estació de Sant Andreu Comtal
Notícia: Adif adjudica les obres de la nova estació de Sant Andreu Comtal
Comparteix
L'edifici tindrà uns 700 metres quadrats i també s'urbanitzaran més de 4.200 metres quadrats dels accessos i l'entorn
Tren de l'AVLO, l'AVE 'low cost' / Europa Press
El govern espanyol retarda ‘sine die’ l’arribada de l’AVE ‘low cost’ entre Barcelona i Madrid
Notícia: El govern espanyol retarda ‘sine die’ l’arribada de l’AVE ‘low cost’ entre Barcelona i Madrid
Comparteix
Renfe tenia previst estrenar el servei el 6 d'abril, però el ministre Ábalos ha anunciat que no hi ha cap data nova a la vista com a conseqüència de les mesures sanitàries requerides

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa