L’Ajuntament admet que no és “contundent” amb les motos compartides sense llicència

Rosa Alarcón reconeix que l'ordenança no permet sancionar amb tota la força possible

La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha admès que l’Ajuntament de Barcelona no pot ser tan “contundent” com hauria de ser amb les motos compartides sense llicència. Ho ha dit a la comissió d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat d’aquesta tarda com a resposta a un prec presentat pel regidor d’ERC Max Zañartu. “(…) la reacció municipal no és tan contundent com hauria de ser”, ha reconegut Alarcón.

Ho ha confessat després que el representant republicà preguntés sobre la sanció de mínims que va rebre Acciona per oferir durant mesos. La vulneració persistia, com a mínim, des de l’agost, i entre l’1 de desembre i el 20 de gener d’aquest any l’empresa no va respectar ni un dia el límit marcat per les 632 llicències de què disposa. La multa a Acciona per tot plegat va ser únicament de 901,52 euros. Així ho va destapar el TOT Barcelona, que també va alertar de la irregularitat en un reportatge publicat a l’octubre.

Alarcón ha anunciat que el govern municipal està estudiant la forma de modificar l’ordenança. “Estem estudiant com modificar-la i fer que realment es compleixi [l’ordenança]”, ha afirmat la regidora de Mobilitat.

Més informació

Nou comentari