Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Imprudència a Glòries: adults i una menor creuen el túnel amb patins
agraph -->

Temeritat enregistrada dins del túnel de Glòries, estrenat fa poques setmanes en sentit Besòs. Una persona va aconseguir gravar un grup de persones -una família, segons ha publicat a xarxes socials- circulant amb patins dins de la infraestructura inaugurada després de set anys d’obres. Les imatges les ha difós el compte infomer.motor d’Instagram, com ha informat betevé. S’hi veu almenys una menor darrere d’un grup de vàries persones que travessa el túnel per la via reservada a la circulació d’autobusos i de taxis, mentre diversos vehicles els avancen al carril de just al costat.

En la seqüència, força breu, es veu també com l’home que tanca el grup de patinadors, damunt d’una bicicleta, agafa per una mà la nena perquè agafi embranzida i no es quedi endarrerida de la resta del grup. La imprudència infringeix de totes totes la prohibició d’accedir al túnel en sentit Besòs en tot vehicle que no siguin cotxes, motocicletes o transport públic. En aquest sentit, no s’autoritza que els ciclistes hi entrin ni tampoc els patinadors. A les imatges no s’aprecia amb nitidesa quantes persones formen part de la comitiva de patinadors que va gosar penetrar el túnel de Glòries, tot i que són cinc pel capbaix.

L’obertura del túnel de Glòries ha suposat un reordenament del trànsit en aquest nus clau del trànsit a Barcelona i ha obligat a fer alguns desviaments. La principal novetat arran de la inauguració el mes passat és que els 35.000 vehicles que fins fa poc passaven per aquest tram cada dia ara ho fan sota terra. Alhora, els cotxes no poden transitar per la plaça, que queda reservada al tramvia i als autobusos.

En paral·lel, el veïnat dels barris del voltant de Glòries es van manifestar el dissabte passat per instar l’Ajuntament a no posposar la reurbanització de la Gran Via, entre el carrer Independència i la Rambla de Poblenou. La remodelació ha de reduir els sis carrils de circulació i convertir l’espai alliberat de vehicles en un tram de 600 metres guanyat per als vianants. Estava previst que les obres s’iniciessin quan s’estrenés el túnel, però ara es podria retardar el començament de la reforma fins a finals de 2023. Les associacions de veïns de Sagrada Família, el Clot-Camp de l’Arpa i el Poblenou reclamen que, com a molt, les feines arrenquin just abans de les pròximes eleccions municipals, el maig de 2023.

Més notícies
L'arquitecte Oriol Bohigas en un acte a Barcelona el 2019 / ACN

Mor Oriol Bohigas, l’arquitecte que va transformar Barcelona

Notícia: Mor Oriol Bohigas, l’arquitecte que va transformar Barcelona
Comparteix
Referent per a diverses generacions d’arquitectes, va ser l’autor de projectes com la Vila i el Port Olímpic
Notícia: Mor Oriol Bohigas, l’arquitecte que va transformar Barcelona - Mobile
La fins ara seu corportativa del Sabadell a Barcelona

El Banc Sabadell busca comprador per al seu edifici històric de la Diagonal

Notícia: El Banc Sabadell busca comprador per al seu edifici històric de la Diagonal
Comparteix
La seu corporativa del banc, que amb l'1-O va traslladar la seva seu fora de Catalunya, es ven per mes de 100 milions
Notícia: El Banc Sabadell busca comprador per al seu edifici històric de la Diagonal - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ángel Antonio Morán Duran a desembre 02, 2021 | 11:34
    Ángel Antonio Morán Duran desembre 02, 2021 | 11:34
    Como vecino de Las Glorias espero que las obras de la superficie empiecen ya y que toda la circulación de vehículos sea por el túnel. Estamos muy cansados del "caos" circulatorio que sufrimos desde hace años
  2. Icona del comentari de: Jesus DG a desembre 03, 2021 | 00:20
    Jesus DG desembre 03, 2021 | 00:20
    En mi opinión, Barcelona tiene ya demasiadas obras donde nadie trabaja y lo único que parece perseguirse es cerrar calles sin ningún sentido. Hace meses que la Diagonal está cortada sin que apenas trabaje nadie allí, otro tanto las barricadas inexplicables de la Pl. de Espanya. Por qué no se procura tener primero el dinero y los recursos materiales y humanos y después se corta la calle y se trabaja seguido? Por qué hay que tener media ciudad patas arriba?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa