Iberia s’ofereix a negociar fins a “l’últim minut” per evitar la vaga al Prat

L’aerolínia considera que la vaga d’aquest cap de setmana és “desproporcionada”

Iberia ha criticat la vaga del personal de terra convocada per aquest cap de setmana a l’Aeroport de Barcelona-El Prat i l’ha qualificat de “desproporcionada” perquè es produeix en uns “dies crítics” que coincideixen amb l’operació tornada de les vacances de juliol i l’operació sortida per a les d’agost. L’aerolínia ha assegurat, no obstant això, que està disposada a negociar fins a “l’últim minut”.

“I tot això en un aeroport, com el del Prat, que pateix els coneguts problemes de saturació de l’espai aeri i endarreriments, com ha posat de manifest Eurocontrol”, ha explicat la companyia en un comunicat. L’Agència Catalana del Consum (ACC) ha enviat un requeriment informatiu a l’empresa perquè informi de les mesures que ha adoptat per fer front a la protesta, ja que dona servei a 27 companyies de l’aeroport.

Iberia assegura que en els darrers anys ha pogut arribar a acord amb tots els representants sindicals i que ha demostrat “que està permanentment oberta al diàleg i a la negociació”. La companyia també ha explicat que en les dues trobades amb els treballadors a la seu del Departament de Treball el comitè de vaga va traslladar els punts que es podien negociar a nivell local però que “lamentablement” no es va arribar a cap acord.

Més informació

Nou comentari