Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Iberia s’ofereix a negociar fins a “l’últim minut” per evitar la vaga al Prat
  • CA

Iberia ha criticat la vaga del personal de terra convocada per aquest cap de setmana a l’Aeroport de Barcelona-El Prat i l’ha qualificat de “desproporcionada” perquè es produeix en uns “dies crítics” que coincideixen amb l’operació tornada de les vacances de juliol i l’operació sortida per a les d’agost. L’aerolínia ha assegurat, no obstant això, que està disposada a negociar fins a “l’últim minut”.

“I tot això en un aeroport, com el del Prat, que pateix els coneguts problemes de saturació de l’espai aeri i endarreriments, com ha posat de manifest Eurocontrol”, ha explicat la companyia en un comunicat. L’Agència Catalana del Consum (ACC) ha enviat un requeriment informatiu a l’empresa perquè informi de les mesures que ha adoptat per fer front a la protesta, ja que dona servei a 27 companyies de l’aeroport.

Iberia assegura que en els darrers anys ha pogut arribar a acord amb tots els representants sindicals i que ha demostrat “que està permanentment oberta al diàleg i a la negociació”. La companyia també ha explicat que en les dues trobades amb els treballadors a la seu del Departament de Treball el comitè de vaga va traslladar els punts que es podien negociar a nivell local però que “lamentablement” no es va arribar a cap acord.

Més notícies
Vueling cancel·la més d’un centenar de vols per la vaga d’Iberia d’aquest cap de setmana
Notícia: Vueling cancel·la més d’un centenar de vols per la vaga d’Iberia d’aquest cap de setmana
Comparteix
Els treballadors de terra de la compnyia donen servei a un total de 27 aerolínies a l'aeroport del Prat
La vaga d’Iberia afectarà 1.000 vols del Prat durant el cap de setmana, calcula Foment
Notícia: La vaga d’Iberia afectarà 1.000 vols del Prat durant el cap de setmana, calcula Foment
Comparteix
Els serveis mínims decretats en vols internacionals és del 54%

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa