Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquests són els horaris del transport públic per Nadal i Cap d’Any
  • CA

Les festes alteren els horaris habituals del transport públic i s’adapten també al toc de queda, que s’ha reinstaurat aquesta passada mitjanit entre les 01.00 i les 06.00 hores i durarà, com a mínim, fins al 7 de gener, dins del nou paquet de restriccions per intentar frenar la sisena onada de la Covid. Les modificacions a la xarxa de transport de Barcelona comencen aquest divendres, coincidint amb la Nit de Nadal.

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) informa que el servei dels diferents operadors s’interromprà aquest 24 de desembre abans de l’hora de tancament habitual, com és habitual cada any en la Nit de Nadal. Així, les estacions del metro, de Rodalies i dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) tancaran a les 23.00 hores d’aquesta nit. Per la seva banda, els últims trajectes de la jornada a les dues línies del Tram (el Trambesòs i el Trambaix) i dels autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) sortiran des de les terminals a les 22.00 hores d’aquest divendres previ al dia de Nadal.

Els horaris ininterromputs de les nits dels dissabtes, incloses les del 25 de desembre i del 31 de desembre, s’han anul·lat després de ratificar-se un nou confinament nocturn a causa del repunt de contagis per Covid, just a les portes d’uns dies festius amb molta mobilitat i afluència als carrers. Per ajustar-se a les limitacions restablertes per la crisi sanitària, l’ATM ha acordat que els recorreguts dels combois de les línies de metro, de FGC i del Tram acabaran una hora després de l’inici del toc de queda, a les 02.00 hores, els propers divendres i les vigílies de festiu fins al 7 de gener, inclosa la nit de Cap d’Any.

Igual que l’anterior confinament nocturn, les diferents línies de Nit Bus que cobreixen l’àrea metropolitana de Barcelona i els busos nocturns de la Generalitat mantenen els horaris habituals, també durant les cinc hores de toc de queda, per tal de facilitar els desplaçaments als treballadors. Per altra banda, l’ATM recorda l’obligació de dur posada la mascareta posada dins del transport públic i continua recomanant no parlar durant el recorregut com a mesura de prevenció per evitar l’expansió de la Covid.

Més notícies
Imatge d'arxiu d'un autobús a Barcelona / TMB
Una dona, en estat crític després de ser atropellada per un bus
Notícia: Una dona, en estat crític després de ser atropellada per un bus
Comparteix
TMB apunta que la possible causa de l'accident podria ser un creuament indegut
La targeta física de la T-Mobilitat, en imatge d'arxiu / ATM
Adeu a la rebaixa del preu dels títols de la T-Mobilitat
Notícia: Adeu a la rebaixa del preu dels títols de la T-Mobilitat
Comparteix
A la primera zona de tarifació la T-usual torna a valdre 40 euros i la T-jove 80, després de la fase de proves

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa