Un gos atura la circulació de la línia 2 de metro

Fonts de TMB expliquen que l'animal va ser traslladat a la protectora de La Rabassada

Un gos va causar ahir a la nit, cap a dos quarts d’onze, que s’aturessin els combois que circulaven a la zona de vies entre les estacions de Monumental i Clot de la Línia 2, en un primer moment, i després el tall va arribar fins a Passeig de Gràcia. Fonts de TMB han explicat al TOT Barcelona que l’animal va ser localitzat finalment a l’estació de Passeig de Gràcia de la línia L2 i va ser traslladat a la protectora de l’Arrabassada.

Mentre va durar el curiós incident del gos, a Passeig de Gràcia va caldre fer baixar els passatgers d’un comboi que anava en direcció Paral·lel i fer-los canviar d’andana per portar-los cap a la seva destinació per la via que normalment va en direcció contrària. Això va provocar el desconcert d’aquests passatgers, tant dels que anaven cap a Paral·lel, que van haver de canviar d’andana, com els altres, que van haver de baixar del seu tren perquè de sobte va canviar de destinació.

Finalment, la redistribució de passatgers es va poder fer gràcies als esforços del personal de TMB que hi havia a peu d’andana, que havien d’esgargamellar-se per fer-se entendre, perquè la megafonia costava d’entendre amb el soroll que hi sol haver a les estacions de metro, especialment amb les maniobres de combois que val caldre fer.

El cas va cridar també l’atenció dels passatgers que van veure el gos directament, alguns dels quals en van alertar a les xarxes.

Més informació

Nou comentari