Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un gos atura la circulació de la línia 2 de metro
  • CA

Un gos va causar ahir a la nit, cap a dos quarts d’onze, que s’aturessin els combois que circulaven a la zona de vies entre les estacions de Monumental i Clot de la Línia 2, en un primer moment, i després el tall va arribar fins a Passeig de Gràcia. Fonts de TMB han explicat al TOT Barcelona que l’animal va ser localitzat finalment a l’estació de Passeig de Gràcia de la línia L2 i va ser traslladat a la protectora de l’Arrabassada.

Mentre va durar el curiós incident del gos, a Passeig de Gràcia va caldre fer baixar els passatgers d’un comboi que anava en direcció Paral·lel i fer-los canviar d’andana per portar-los cap a la seva destinació per la via que normalment va en direcció contrària. Això va provocar el desconcert d’aquests passatgers, tant dels que anaven cap a Paral·lel, que van haver de canviar d’andana, com els altres, que van haver de baixar del seu tren perquè de sobte va canviar de destinació.

Finalment, la redistribució de passatgers es va poder fer gràcies als esforços del personal de TMB que hi havia a peu d’andana, que havien d’esgargamellar-se per fer-se entendre, perquè la megafonia costava d’entendre amb el soroll que hi sol haver a les estacions de metro, especialment amb les maniobres de combois que val caldre fer.

El cas va cridar també l’atenció dels passatgers que van veure el gos directament, alguns dels quals en van alertar a les xarxes.

Més notícies
TMB estudia obrir nous punts d’informació per reduir les cues a les oficines del metro
Notícia: TMB estudia obrir nous punts d’informació per reduir les cues a les oficines del metro
Comparteix
El canvi de tarifes del transport ha disparat l'afluència, perquè els descomptes per a aturats i famílies nombroses i monoparentals només a la finestreta
TMB no veu “cap motiu” per a la convocatòria de vaga al bus durant el Mobile
Notícia: TMB no veu “cap motiu” per a la convocatòria de vaga al bus durant el Mobile
Comparteix
L'empresa diu que estan en negociació del nou conveni i que no hi ha hagut motius de ruptura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa