Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ERC reclama més ambició a Colau per pacificar els laterals dels carrers amb més trànsit
  • CA

ERC ha criticat el govern municipal per limitar la circulació als laterals de la Diagonal i la Gran Via sense pacificar-los i guanyar espai per als vianants a les voreres. “L’enèsim exemple de ‘vull però no puc’ del govern municipal”, ha lamentat el regidor Max Zañartu. “Quin sentit té limitar la circulació si no es pacifiquen el laterals?”, s’ha qüestionat.

Zañartu ha recordat que ERC va presentar una proposició, aprovada al ple del maig passat, per tal de donar prioritat als vianants als carrers de menys de 12 metres d’amplada. El regidor ha recordat que “en els llocs (pocs) on s’ha fet, s’ha instal·lat senyalització vertical però no elements reductors de velocitat”.

Els republicans van demanar que es baixessin les motos i altres elements a la calçada per guanyar espai a les voreres en els carrers de més de 20 metres. “Més enllà que el pla motos en calçada no avança, fins i tot en certs llocs s’ha eliminat places de motos amb l’ampliació de terrasses”, ha insistit Zañartu. “Bones paraules, les que vulgueu. Renders per a avorrir. Grans projectes, de tots els colors”, però “planificar i programar com ha de ser la Barcelona del futur…”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa