Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Élite Taxi dispara contra Iglesias: “No sabem a què espereu per defensar els de sota”
  • CA

L’associació Élite Taxi ha acusat aquest diumenge el vicepresident de Drets Socials, Pablo Iglesias, i el ministre de Transports, José Luis Ábalos, de no donar suport al sector del taxi davant la crisi de la Covid-19: “Ens estem anant a la ruïna, ens estem endeutant més, les nostres famílies estan començant a tenir carences bàsiques”.

“No sembla que la desesperació de milers i milers de famílies a Espanya, entre les quals ens trobem tant els petits autònoms i les seves famílies com aquells treballadors per compte d’altre que també treballen per a autònoms, us estigui afectant en l’excés a aquells als qui els suposem veritablement consciència de classe”, ha sostingut Élite Taxi en una carta oberta dirigida als ministres, que han publicat a la seva pàgina web.

Després de manifestar-se als carrers de Barcelona aquesta setmana, Élite Taxi ha lamentat que “cap dels qui diuen defensar els serveis públics hagi sortit a dir res” sobre les seves reivindicacions, i ha assegurat que els taxistes se senten desprotegits.

Per això, ha instat Iglesias a defensar els seus drets i els dels treballadors més perjudicats per la crisi: “Pablo, sempre vas dir que governi qui governi, la defensa de la classe treballadora està al carrer i això fem i farem”. “No sabem a què esteu esperant per defensar els de sota”, i han lamentat que el sistema d’ajudes establert per a sectors afectats perjudiqui els taxistes que facturen per mòduls.

Més notícies
El portaveu del sindicat Élite Taxi, Tito Álvarez, durant una de les marxes lentes / Europa Press
Les protestes dels taxistes perden força tot i la situació límit del sector
Notícia: Les protestes dels taxistes perden força tot i la situació límit del sector
Comparteix
Uns 120 vehicles s'han concentrat davant la conselleria de Territori
Un taxi durant de la concentració de taxistes a l'avinguda Maria Cristina amb el MNAC de fons prèvia a la marxa lenta per Barcelona / ACN
Els taxistes amenacen ara amb una acampada indefinida
Notícia: Els taxistes amenacen ara amb una acampada indefinida
Comparteix
Reclamen ajudes per fer front als efectes de la pandèmia i una nova regulació de l'oferta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa