El taxi congela els preus de cara a l’any que ve

El consell metropolità de l'AMB ho aprovarà la setmana que ve

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) aprovarà la setmana que ve en consell metropolità la congelació de les tarifes del taxi de cara a l’any que ve. Fonts internes de l’AMB consultades pel TOT Barcelona així ho avancen, i fonts de l’Institut Metropolità del Taxi (Imet) argumenten que “encarir és inviable” i que la majoria d’actors del sector ha estat d’acord amb la decisió.

El portaveu d’Élite Taxi, Alberto Tito Álvarez, confirma que les tarifes es congelaran. Sobre la possibilitat de baixar preus, sosté que “no té sentit” perquè les despeses d’explotació no disminuiran.

La congelació dels preus del taxi està inclosa a l’ordre del dia del proper consell metropolità, que se celebra el 24 de novembre. Fonts oficials de l’Imet informen que la decisió ha de passar pel consell metropolità, que haurà d’aprovar la mesura. El 2010 ja es va prendre la decisió de congelar les tarifes en el context de crisi econòmica.

La proposta arriba després de setmanes de mobilització del sector del taxi per la situació límit en què es troba a causa de la pandèmia i les restriccions engegades per frenar-ne l’avenç.

Més informació

Nou comentari