Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El nou funicular del Tibidabo s’estrenarà a l’octubre de 2020
  • CA

El funicular del Tibidabo serà substituït per la Cuca de Llum a l’octubre de 2020. El nou servei de transport serà una atracció més del parc del Tibidabo. L’espai al nou funicular serà més diàfan i permetrà als visitants gaudir de les vistes. A més, comptarà amb tauletes i serà un espai interactiu. 

[r:1]

A l’octubre el funicular del Tibidabo serà retirat per començar les obres de la Cuca de Llum. La nova instal·lació s’anomenarà així perquè, quan es faci fosc, el funicular semblarà una cuca de llum. Les obres milloraran la il·luminació i tindran una “línia més moderna i futurista”, segons fonts municipals van explicar al TOT Barcelona al març. L’actual funicular torna a funcionar a partir d’avui després que les esllavissades del novembre obliguessin a tancar el servei. 

Entre l’octubre d’aquest any, quan el funicular deixarà de funcionar, i l’octubre de 2020, quan està prevista que s’estreni la Cuca de Llum, un autobús llançadora cobrirà el trajecte. Fins ara una línia de bus cobria el recorregut perquè les esllavissades del novembre van obligar a realitzar tasques de manteniment a les vies, segons fonts municipals.

Horari ampliat a Setmana Santa

Paral·lelament, el parc d’atraccions ha anunciat que obrirà les instal·lacions fins a les 21 hores durant la Setmana Santa. Així, ampliarà l’horari, ja que normalment el parc tanca a les 18 hores. Des d’avui i fins el dilluns 22 els visitants podran estar-s’hi des de les 11 fins a les 21 hores.

Més notícies
La modernització del funicular del Tibidabo començarà abans que les obres al Tramvia Blau
Notícia: La modernització del funicular del Tibidabo començarà abans que les obres al Tramvia Blau
Comparteix
El transport canviarà de dalt a baix i es convertirà en una atracció més del parc, amb pantalles interactives i més vistes del paisatge
El funicular de Montjuïc tornarà a funcionar el 15 d’abril
Notícia: El funicular de Montjuïc tornarà a funcionar el 15 d’abril
Comparteix
Portava tancat des del 5 de novembre per obres de manteniment
Viatge a la complicada vida del funicular de Montjuïc
Notícia: Viatge a la complicada vida del funicular de Montjuïc
Comparteix
El transport per pujar a Miramar fa tres mesos i mig que està aturat i no tornarà a funcionar fins a finals d'abril perquè s'hi està fent una "gran revisió" | Visitem les obres per dins

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa