El fum d’un petit incendi obliga a tancar durant mitja hora l’estació d’Hospital Clínic

El foc s'ha originat en la fullaraca acumulada en un pou de ventilació i no s'ha interromput la circulació de la línia 5

El fum causat per un petit incendi dins d’un pou de ventilació al carrer Rosselló ha obligat a tancar l’accés a l’estació d’Hospital Clínic, de la lína 5 de metro, des dels volts de les 17.45 i fins a les 18.24. La força de l’aire ha desplaçat el fum des del túnel cap a l’andana.

TMB informa que, en un principi, s’ha optat per no desallotjar la parada. No obstant, i atès les molèsties provocades pel fum que s’ha filtrat a l’estació, s’ha optat per tancar l’estació a mesura que l’andana es buidava de passatgers i mentre els Bombers treballaven per sufocar el foc.

La circulació de trens no s’ha interromput, però els combois no han fet parada durant una mitja hora a Hospital Clínic. Segons TMB, el foc s’ha originat en la fullaraca acumulada al pou de ventilació, pels qual es renova l’aire d’aquest tram de la xarxa de metro. Fa dues setmanes, el fum que va propagar un altre incendi en un quadre elèctric dins d’un túnel va obligar a buidar les estacions de la Sagrera i Fabra i Puig, de la línia 1, i va alterar el trànsit de trens durant dues hores.

Més informació

Nou comentari