Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El fum d’un petit incendi obliga a tancar durant mitja hora l’estació d’Hospital Clínic
  • CA

El fum causat per un petit incendi dins d’un pou de ventilació al carrer Rosselló ha obligat a tancar l’accés a l’estació d’Hospital Clínic, de la lína 5 de metro, des dels volts de les 17.45 i fins a les 18.24. La força de l’aire ha desplaçat el fum des del túnel cap a l’andana.

TMB informa que, en un principi, s’ha optat per no desallotjar la parada. No obstant, i atès les molèsties provocades pel fum que s’ha filtrat a l’estació, s’ha optat per tancar l’estació a mesura que l’andana es buidava de passatgers i mentre els Bombers treballaven per sufocar el foc.

La circulació de trens no s’ha interromput, però els combois no han fet parada durant una mitja hora a Hospital Clínic. Segons TMB, el foc s’ha originat en la fullaraca acumulada al pou de ventilació, pels qual es renova l’aire d’aquest tram de la xarxa de metro. Fa dues setmanes, el fum que va propagar un altre incendi en un quadre elèctric dins d’un túnel va obligar a buidar les estacions de la Sagrera i Fabra i Puig, de la línia 1, i va alterar el trànsit de trens durant dues hores.

Més notícies
Jordi Puigneró, Pere Aragonès i Núria Marín, aquest matí a l'estació d'Ernest Lluch / Carola López (ACN)
Barcelona suma una nova parada de metro: Ernest Lluch, a la L5
Notícia: Barcelona suma una nova parada de metro: Ernest Lluch, a la L5
Comparteix
Rosa Lluch: "Una estació de metro és una mostra de màxima equitat i d'igualtat entre tots els ciutadans d'un país"
Un operari de TMB extreu els filtres d'aire d'un tren del metro per buscar-hi amiant, en una imatge d'arxiu / ACN (Mar Vila)
Els sindicats volen prejubilacions al metro de Barcelona pels treballadors exposats a l’amiant
Notícia: Els sindicats volen prejubilacions al metro de Barcelona pels treballadors exposats a l’amiant
Comparteix
El comitè d’empresa demanarà al Congrés que el personal que hagi estat en contacte amb la substància nociva avanci la retirada als 60 anys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa