Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos mesos d’afectacions en una plaça de Diagonal per les obres del tramvia

L’ampliació de tramvia fins a Verdaguer segueix el seu curs i encara ja una nova fase. L’Ajuntament ha detallat que caldrà aturar la circulació a la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer durant aproximadament dos mesos perquè els operaris puguin col·locar les vies pertinents. El tall es farà del 25 d’abril al 26 de juny.

Durant tot aquest període, els vehicles que circulen pel passeig de Sant Joan no podran creuar la Diagonal i, per tant, hauran de desviar-se per Roger de Flor, en sentit ascendent, i per Bailèn, en sentit descendent. En el primer cas, caldrà girar a l’altura del carrer de València, agafar Roger de Flor, Mallorca i tornar-se a incorporar al passeig de Sant Joan. En sentit mar, el trànsit girarà per Mallorca, agafarà Bailèn i després València.

Afectacions al bus

Les obres del tramvia afectaran alhora les línies 6, 19, D50, V19, N1 i N4 del servei d’autobusos, que faran el mateix desviament que els cotxes. En aquest cas s’anul·larà la parada 1138 (pg. de Sant Joan-València), que es farà a la número 1128 (c. València entre pg. de Sant Joan i el carrer Roger de Flor). De baixada, se substituirà la 1492 (pg. Sant Joan-pl. mossèn Jacint Verdaguer) per una de nova que estarà entre el carrer Roger de Flor i el passeig de Sant Joan costat Llobregat.

La reforma avança

El nou tram hauria d’estar enllestit de cara al mes de març de 2024. Fins ara, els operaris ja han col·locat la primera marquesina que conformarà una de les estacions del nou recorregut. Es tracta de l’estructura que formarà part de la nova estació de Sicília, que agafa el nom d’un dels carrers del districte de l’Eixample més pròxims a la parada. També s’ha començat a instal·lar les primeres vies, que són d’acer revestit amb una capa de pintura grisa anticorrosiva i que fan 18 metres de llarg.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gaspar a abril 28, 2023 | 15:08
    Gaspar abril 28, 2023 | 15:08
    Obres, obres, obres, de un elevadíssim costs, de diners i de moltes incidències col·laterals per a tota la ciutadania. Cal optimitzar tots els recursos, I amb una bona implantació del D10, en tenien prou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa