Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El dia sense cotxes torna a Barcelona sense evitar els embussos
  • CA

El Dia sense Cotxes torna a celebrar-se a Barcelona aquest dimecres, quan es tancarà la circulació de vehicles a una vintena de trams de carrers de la ciutat per ocupar la calçada amb una quarantena d’activitats per conscienciar sobre la necessitat d’una mobilitat sostenible per protegir la salut i el medi ambient i reduir alhora la sinistralitat. Tot i pretendre inculcar que cal desplaçar-se menys en vehicle privat, Barcelona no s’ha lliurat aquest matí dels embussos habituals de primera hora i de circulació densa a vies d’entrada i de sortida a la ciutat.

Trànsit ha informat que poc abans de les 08.00 hores s’acumulaven uns set quilòmetres de retenció a la C-58 entre Barberà del Vallès i Barcelona, a causa d’un accident. El sinistre ha tallat la circulació a dos carrils del Nus de la Trinitat durant una hora aproximadament i ha obligat a obrir el carril Bus-VAO per descongestionar l’embús. També s’han registrat cues quilomètriques de Barcelona en direcció a Terrassa i entre Badia i la capital catalana, com també aturades i circulació lenta per acumulació de vehicles a altres vies de l’àrea metropolitana.

Les dificultats per transitar a Barcelona continuaven en alguns punts després de l’entrada dels alumnes als centres educatius. Poc després de les 9.30 hores, es mantenien les retencions a la B-10 i la B-20 tant cap al Llobregat com el Nus de la Trinitat, a la C-58 i a la C-31 d’entrada a Barcelona venint des de Badalona.

Coincidint amb el Dia sense Cotxes, s’organitzen xerrades, exposicions, circuits per a bicicletes i patinets i activitats infantils al carrer. Al centre de Barcelona, es tallaran alguns trams del passeig de Gràcia a l’alçada del carrer Diputació entre les 9.30 i les 13.00 hores per oferir tallers a escolars enmig del carrer. Per la tarda, s’ocuparà el tram comprès entre Casp i Gran Via, on es programen tallers de conducció responsable de motosharing, alhora que al tram de vorera s’exhibirà una exposició sobre gènere i mobilitat. Entre altres vies, també es tanca el trànsit per ocupar el tram entre Bailèn i Casp amb activitats artístiques per a infants i amb un circuit per a patinets i vehicles no elèctrics al carrer Calàbria entre Sepúlveda i Gran Via entre les 9.30 i les 13.00 hores.

Més notícies
Un bomber apaga el foc en un autobús a Barcelona BOMBERS
S’incendia un autobús al carrer de la Indústria
Notícia: S’incendia un autobús al carrer de la Indústria
Comparteix
No hi ha hagut afectació en persones i la Guàrdia Urbana ha desviat el trànsit
Imatge d'arxiu d'un jove circulant amb patinet per Barcelona / Europa Press
El conductor d’un patinet se salta un semàfor i acaba a l’hospital
Notícia: El conductor d’un patinet se salta un semàfor i acaba a l’hospital
Comparteix
Ha tingut un accident amb dos cotxes | Es desconeix la gravetat de les ferides

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gironí. a setembre 22, 2021 | 14:42
    Gironí. setembre 22, 2021 | 14:42
    Sense un transport públic i eficient és inútil pretendre que la gant no usi el vehicle particullar. I no només a l'àrea de Barcelona.
  2. Icona del comentari de: FRAN BCN a setembre 22, 2021 | 21:30
    FRAN BCN setembre 22, 2021 | 21:30
    Una.altra frikada inútil de la Colau...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa